yenissary

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
1
Herkese Merhaba . Buraya ilk geldiğimde garip sesler içeren mp3ler olduğunu düşündüm normal dışardaki bir insan gibi düşündüm yani , ilk defa burada bilinçaltının ne demek olduğunu öğrendim , bazı sorunlarımın nerden kaynaklandığını öğrenmemi sağladı .
Normalde pek ciddi olamayan bir insanımdır , ben bile sıkıldım yazdıklarımdan aslında . Bu sitede farklı insanların olduğunu görünce sevindim çünkü herkes belirli bir amaç için gelmiş buraya bi şekilde sorunlarını çözmeye , sosyal olmaya , güven duygusu kazandırmaya . Farklı insanlarla olmak beni sevindiriyor . Herkese bunun için teşekkür ediyorum .

İnşallah 2010da İstanbulda bir buluşma gerçekleşir . Sizler gibi insanlarla bir araya gelmek isterim .

actionsmileAslında çok güzel bi şey sööyledin yenissary.
dedğini yapsakmı? Guruplar halinde toplanalım.tanışalım12389
Çok güzel olurrr!!!:zpzp:HAYIRLISIf678h

Çok güzel bir fikir. Hem tanışmış oluruz hem de başka yönden sosyalleşmiş oluruz. Yeni insanlarla tanışmanın hepimizi mutlu edeceğini umuyorumm. happy6

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri