karanlıkta yalnız kalmak!!!

etterna_

New member
5
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Burada herhalde benden başka karanlıktan korkan yok.Korkak arkadaşlar sohbet edelim ben de karanlıktan korkuyorum. 4897

bende karanlıktan korkuyorum.hatta geceleri az da olsa bir ışığı açık bırakırım

Edison karanlıktan korktuğu için ampülü icat etmiş :)
Karanlıktan korkmasaydı halen karanlıktaydık yani...

Karanlık korkusu olan kişiler sanırım mistik şeylere inançları kuvvetli olan kişiler.

Ben pek inanmıyorum böyle şeylere.Bu nedenle karanlık korkumda yok :))

Birde bu karanlık korkusu olanlar nedense korku filmlerini çok severler.
Ben korku filmi izlerken çok keyif almam.

Peki karanlıktan korkan arkadaşlar korku filmi izlermisiniz severmisiniz.

Türk Korku Filmi Exorcist

[youtube=425,350]RwSERP_RPhA[/youtube]

Belki tuhaf ama korku filmlerine aşırı bir ilgim var ve inli cinli hikayeleri de dinlemeye bayılırım... dusun

ben de aynen.hem mistik şeylere inanırım .hem de korku filmini izlediğim günün gecesi korkudan uyuyamama rağmen korku filmlerini çok severim.gündüzleri cinlere falan laf atarım yiyosa gelin diyorum ama gece pişman oluyom her seferinde

Arkadaşlar bu arada yukarıda ki filmde çok komik.Amatörce çekmişler şeytan filmini çok komik olmuş.Yanlış bilmiyorsam en iyi amator filme falan adaymış.

hismiley
evet bu amatör film tv de de çıkmıştıı . eni iyi amatör film mm olmuşşş derty

karanlıktan korkmama rağmen korku filmlerini izlerim inatla ,çoğundan kormasamda yinede bir heycanla izlerim .Geceleri mıtlaka ara ışığı açık bırakır yatarım,yollda tek başıma yürürken özellikle gece ve ıssız yerlerde de korkarım

sen ben misin? dusun

Ben kediyim sen kediysen bensin mi oluyo hımm blook şakaya vursakta karanlık bana ürkütücü ce korkunç gelio küçükken hatırlarım kapının arkasında öcü var umacı var diye korkuturlardı ay hala ordalar kardeşim yokmu umacının öcünün başka evi sabite bağladı beni 98569 sung66

belki biraz bencilce ama yalnız olmadığıma çok seviniyorum cilgin897
beni bağışlayın
bu dünyada yalnız değilim her açıdan s456

ama bu korkularımızı, belki gereksiz duygularımızı hep birlikte paylaşarak, danışarak yeneceğimize inanıyorum actionsmile

pisimbat ' Alıntı:
Ben kediyim sen kediysen bensin mi oluyo hımm blook şakaya vursakta karanlık bana ürkütücü ce korkunç gelio küçükken hatırlarım kapının arkasında öcü var umacı var diye korkuturlardı ay hala ordalar kardeşim yokmu umacının öcünün başka evi sabite bağladı beni 98569 sung66

Birde böyle film vardı "Ah Belinda" diye...
O filmde geçerdi...
Dunganga Dunganga diye...

Aslinda bu tip korkular çok yer ediyor bilinçaltında.Dikkat etmek lazim.Çocuklari korkutmayalim diye bir imza kampanyasi mi yapsak... gulensmiley

konuşmak anlatmak bunları sadece benmi yaşıyorum korkusuna kapılıpta ben kafayımı yedim mi soruları yersizmiş meğer meğer ben tek değilmişim

sevincli

hayatimdegisti ' Alıntı:
Birde böyle film vardı "Ah Belinda" diye...
O filmde geçerdi...
Dunganga Dunganga diye...

Aslinda bu tip korkular çok yer ediyor bilinçaltında.Dikkat etmek lazim.Çocuklari korkutmayalim diye bir imza kampanyasi mi yapsak... gulensmiley

o filmi hatırlıyorum. En son çok küçükken izlemiştim. Yine olsa izlesek. Kocaman bi şampuan kutusu blendax y789

ya aslında çocuklarımızı korkutan öyle şeyler varki zamanımızda bunlar hiç birşey kalıyo sadanim

Küçükken benide korkutmuştu biri ağla
4-5 yaşlarımda felandı.Akşam hava karardıktan sonra bahçeye çıkmıştım. Bahçeda çalılığın arkasın biri fırlamıştı önüme bööhh diye.
Ben çığlık atınca yengem benim korkmaaa şaka yaptımm ne işin var burda dedi. Ama ben donuma bile yapmışımdır allah bilir orasını hatırlayamıyorum.
Yıllarca korktum karanlıktan ancak evlendikten sonra kendi kendime ev halkı evdeyken karanlık odaya girip orada otura otura, kendime korkumun yersiz olduğunu anlata anlata herseferinde artan zamanlarla yendim bu korkuyu.

aslında yüzleşmek gerekir dediğin gibi yakamoz
ben hiç yüzleşmedim senin gibi hep kaçtım
abartmıyorum kaçtım y789 koşa koşa karanlıktan smil56

ben küçükkende bi acayiptim nerde boş ev nerde bodrum varsa oralara girer oynardım hem korkar hem oymnardım dusun

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri