KAPLİN KOLL.ŞTİ.

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

bluemoon24

New member
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Ambalaj Sanayi

Kategori : Ambalaj Makinaları

Firma Adı : KAPLİN KOLL.ŞTİ.

Firma Resim :

Açıklama : Elastik Kavramalar (Kaplinler) alanında modern teknolojinin gerektirdiği çağdaş bir anlayışla ve sanayi kollarının tümünde ihtiyaca uygun türlerde üretim yapan bir kuruluştur. Ürünlerimiz Çimento Fabrikaları, Tekstil Sanayi, Kağıt Fabrikaları, sulama işlerinde kullanılan makinalar, Jeneratör ve Makina İmalat Sanayiinde güvenle kullanılmaktadır. Kuruluşumuz, üretim sınırları içindeki tüm özel siparişlerinizi de gerçekleştirecek teknolojik donanıma ve kapasiteye sahiptir. A TİPİ, B TİPİ, E TİPİ, H TİPİ, DİŞLİ, TIRNAKLI, PERNOLU, YILDIZ TİP ELASTİK KAVRAMALAR VE KAPLİNLER.

Web Adresi : http://www.kaplin.com.tr

Adres : 10022 Sokak No:11 A.O.S.B. Çiğli/İZMİR

Telefon : 0 232 376 88 15

Fax : 0 232 376 85 88

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri