Merhaba arkadaşlar.bu telkin olayı bnm kafamı çok karıştırdı.iyi olduqum zamanlar bu telkinlerin etkisi mi diye,kötü olduqum zamanlarda buda mı telkinlerin etkisi diye düşünür hale geldim.beni kötü yapan şey ne bilmiyorum.telkinler etki ediyormu onuda bilmiyorum.zaman zaman acaba bu telkinler kandırmaca mı işe yaramıyor mu diye düşünüyorum açıkçası.acaba bana yararı dokunacak dediğiniz haller bana göre yararı dokunacak haller mi ?yani müziklerdeki telkin cümleleri bnm yaşantıma hayatıma uygun mu? yani eğer çünkü öyleyse dinlemem bnm açımdan daha zararlı olacaktır.ne biliyim mesela etkilerinde herşeyi en içte hissetmek,ağlama hissi,fazla ego gibi şeyler yazıyo bunlar zararlı deilmi?.ben 10-12 gündür kendine güven suçluluk ego dinledim.üstelik kendime özel cd sipariş ettim ve şimdi ona başlayacağım.aynı zamanda depresan ialçlarıda kullanıyorum yani depresan dediğim prozac çok hafif bi ilaç.bu aralar çok depresifim herşey saçma ve anlamsız geliyo.hayattan koptum resmen.sizce bu bnm kendi sorunlu halim mi ? yoksa cdlerin mi etkisi mi ? aynı zamanda bende panik bozukluk var.buda depresyona girmeme neden oluyor.sizce kendi rahatsızlığımdan mı yoksa ?
(