(((enes))) ' Alıntı:
kadınlar ne ister bilmem ama erkekler anlaşılmak isterler. bir karar alınacagında tabiki kadına fikri sorulur ama erkeğin fikri bir çok konuda daha önemlidir. yani erkeğin fikri=kadının fikri çarpı 2. hiç kimse alınmasın.....
blook blook dusun idea3 anladım ben seni..yani diyorsun ki erkek anlaşılsın yeter başka birşey gerekmez.anlamışım dimi? girlhaha tender45
herkes anlaşılmak ister o dediğinden bizlerde de var.ee karşılıklı anlaştık birbirimizi anladık.ne olacak peki? dusun b456
ben aklıma geleni söyliyeyim mümkün olduğunca her iki tarafında çıkarına bir sonuca varılacak.
haa bu durum çok mu karışık? ttli3
yazı tura atılabilir girlhaha ve ilk çıkan kişinin fikri baz alınabilir olmadığı yani başka bir değiş ile sökmediği takdirde öbür kişinin fikri ise ikinci sırada alternatif olarak bekliyor olabilir....
o da mı olmadı? halk oylamasına sunulabilir referanduma gidilebilir. girlhaha
o da mı olmadı?camdan atlanabilir yada kadının dediği yapılabilir mesela.. girlhaha tender45
zaten çoğu kadın yufka yüreklidir.mantiklı ve yararlı bi fikirse er yada geç bir bakarsın senin fikrine de yer verilmeye başlanmış bile.off offf..
ne diyim şimdi? ttli3 burdan boyle konuşması kolay. ttli3
kiss3