Kadın gözü ile erkekler

Ynt: Kadın gözü ile erkekler

art56art56

cyber_shoot ' Alıntı:
kadın gözü ile erkekler şimdi ben içimdekilerini sölesem bütün erkekler bana cephe alacak o yüzden yorum yok wave
sole içinnde kalmasın dert olur

(((enes))) ' Alıntı:
cyber_shoot ' Alıntı:
kadın gözü ile erkekler şimdi ben içimdekilerini sölesem bütün erkekler bana cephe alacak o yüzden yorum yok wave
sole içinnde kalmasın dert olur
yok beyaf ne dert olacak dert olacak olsa dökerdim şöle uzunca

Erkekler bu kadar zalımmı yau. bence siz bayanlar bakmasını bilmiyosunuz olaya. :)

**shamanic** ' Alıntı:
evrim.gif
girlhaha girlhaha

lm_s101.gif
khkh56 khkh56 khkh56 khkh56 ayy ben bunu nasıl olduda göremedim aa34 aa34 aa34

(((enes))) ' Alıntı:
Erkekler bu kadar zalımmı yau. bence siz bayanlar bakmasını bilmiyosunuz olaya. :)
hade bee!!!savunmaya bak aa34 aa34 aa34

(((enes))) ' Alıntı:
kadınlar ne ister bilmem ama erkekler anlaşılmak isterler. bir karar alınacagında tabiki kadına fikri sorulur ama erkeğin fikri bir çok konuda daha önemlidir. yani erkeğin fikri=kadının fikri çarpı 2. hiç kimse alınmasın.....
blook blook dusun idea3 anladım ben seni..yani diyorsun ki erkek anlaşılsın yeter başka birşey gerekmez.anlamışım dimi? girlhaha tender45
herkes anlaşılmak ister o dediğinden bizlerde de var.ee karşılıklı anlaştık birbirimizi anladık.ne olacak peki? dusun b456
ben aklıma geleni söyliyeyim mümkün olduğunca her iki tarafında çıkarına bir sonuca varılacak.
haa bu durum çok mu karışık? ttli3
yazı tura atılabilir girlhaha ve ilk çıkan kişinin fikri baz alınabilir olmadığı yani başka bir değiş ile sökmediği takdirde öbür kişinin fikri ise ikinci sırada alternatif olarak bekliyor olabilir....
o da mı olmadı? halk oylamasına sunulabilir referanduma gidilebilir. girlhaha
o da mı olmadı?camdan atlanabilir yada kadının dediği yapılabilir mesela.. girlhaha tender45
zaten çoğu kadın yufka yüreklidir.mantiklı ve yararlı bi fikirse er yada geç bir bakarsın senin fikrine de yer verilmeye başlanmış bile.off offf..
ne diyim şimdi? ttli3 burdan boyle konuşması kolay. ttli3
kiss3

jaunty ' Alıntı:
(((enes))) ' Alıntı:
kadınlar ne ister bilmem ama erkekler anlaşılmak isterler. bir karar alınacagında tabiki kadına fikri sorulur ama erkeğin fikri bir çok konuda daha önemlidir. yani erkeğin fikri=kadının fikri çarpı 2. hiç kimse alınmasın.....
blook blook dusun idea3 anladım ben seni..yani diyorsun ki erkek anlaşılsın yeter başka birşey gerekmez.anlamışım dimi? girlhaha tender45
herkes anlaşılmak ister o dediğinden bizlerde de var.ee karşılıklı anlaştık birbirimizi anladık.ne olacak peki? dusun b456
ben aklıma geleni söyliyeyim mümkün olduğunca her iki tarafında çıkarına bir sonuca varılacak.
haa bu durum çok mu karışık? ttli3
yazı tura atılabilir girlhaha ve ilk çıkan kişinin fikri baz alınabilir olmadığı yani başka bir değiş ile sökmediği takdirde öbür kişinin fikri ise ikinci sırada alternatif olarak bekliyor olabilir....
o da mı olmadı? halk oylamasına sunulabilir referanduma gidilebilir. girlhaha
o da mı olmadı?camdan atlanabilir yada kadının dediği yapılabilir mesela.. girlhaha tender45
zaten çoğu kadın yufka yüreklidir.mantiklı ve yararlı bi fikirse er yada geç bir bakarsın senin fikrine de yer verilmeye başlanmış bile.off offf..
ne diyim şimdi? ttli3 burdan boyle konuşması kolay. ttli3
kiss3
hanımlar kaba olmasın ama ipleri kadınlara verirsen bu dünyanın felaketi demektir.Yau koskaca imparatorlukları tuzbuz etme yeteneğiniz var daha ne diyim. Osmanlı tam 600 yılda kurulmuş.2 valide 1 yılda koca imparatorluğu yıkmış. Haklısınız size bi konu hakkında fikriniz sorulmalı.siz şöle yarım saat o konu hakkında o konunun tarihinde fiziğinde kimyasında bilgilerinizi bize SUNDUKTAN ARZ ETTİKTEN SONRA (siz bilmiyonuzdur arz asttan üste yapılır solimde googleden aramayın aa34) emb23 dlckrn tender45 biz size sırf egonuz tatmin olsun diye HEHEHEHEHEHE diyip işimizi erbabıyla yapmalıyız. Hepiniz iyiki varsınız
SİZ OLMASANIZ ERKEKLER KİMLE MATRAK GEÇECEKTİ YAUU sevincli derty

(((enes))) ' Alıntı:
Hepiniz iyiki varsınız
SİZ OLMASANIZ ERKEKLER KİMLE MATRAK GEÇECEKTİ YAUU sevincli derty
aynaya baksınlar yeter aa34 gerçi gördükleri suretten ibaret...hepimiz biliriz ki erkekler sadece görüneni görür kadınlar görünenin ardını...(kendinizi ayırmayın erkekler sizde dahilsiniz ) ha tabi bunu söylerken ne erkekler sütten çıkmış ak kaşık nede bayanlar... her iki cinsinde kaideyi bozmayan örnekleri mevcut b456

İşin şakası bir yana emelcim önemli olan erkek yasa bayan olmakta değil. önemli olan insan olmakta...

(((enes))) ' Alıntı:
İşin şakası bir yana emelcim önemli olan erkek yasa bayan olmakta değil. önemli olan insan olmakta...
ba ba ba ooo67.
herhalde yani insan olabilen ilişkilerden bahsetmiştim zaten ben bunun kadını erkeği olmaz tabiki enescim sende tam gaz taa osmanlı dönemine dönerek toptan değerlendirme yapıp ,erkekleri temize çıkarıp aklayıp,işin sırrı insan olmakta diye konu bitmiştir moduna girmissin hemen.. khkh56..
ben hep derim ki zaten kadınlar ve erkeklerin tehlikeli türleri mutlaka vardir.bazen hehehe demek bir hoşgörüye dönüşebilir...bizde yeri gelir hehehehe deriz.
mesela bir örnek.annemden öğrendim: babam aldiği pantolonların paçasını hep anneme kıyasla daha kısa ister..annem de hemen hehehehe der ve işe koyulur bir prova eder,söker ve aynı yerinden kıvırıp diker, nasıl olmuş hayatim? der babam da süper olmuş hayatım eline sağlık der. olay çözümlenir. girlhaha
bu sadece binlerce hileden yalnizca biridir..eğer annem gerçekten kısaltsaydı belkide babam belkide yeterince kısaltmadın mı diyecekti.. girlhaha
eee 40 senelik ilişki biz burdan tarih kimya fizik ve ekonomi bilgilerimizle istediğimiz kadar yorum yapalım...
gerektiğinde hakkını savunup red etmek, gerektiğinde kuzu gibi kabul etmek...en güzeli bu olsa gerek.haklı olan kazansın diyelim..
onlar ermiş muradına biz çıkalım yolaa.
sevgiler kiss3

khkh56 khkh56 khkh56 khkh56 khkh56 khkh56 khkh56

ya ilahi çok güldürdün beni annenle babanın hikayesi çok hoşuma gitti.ALLAH ayırmasın.Aynılarının bir benzeride bende var.
Bide bu konu hakkındaki sana cevabım

HE HE HE HE

(((enes))) ' Alıntı:
khkh56 khkh56 khkh56 khkh56 khkh56 khkh56 khkh56

ya ilahi çok güldürdün beni annenle babanın hikayesi çok hoşuma gitti.ALLAH ayırmasın.Aynılarının bir benzeride bende var.
Bide bu konu hakkındaki sana cevabım

HE HE HE HE
dlckrn y789 ttli3

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri