izmirden selamlar

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

red_line

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
mrb tüm site sakinlerine ben sertan izmirden yaş 24 hem yat kaptanıyım hemde hala öğrenci :D herkese mutlu umutlu yarınlar diliyorum..Şu telkinleri bende bi deneyeyim bakalım bendeki beni bulabilecekmiyim :D

Kesinlikle işe yarayacak emin ve rahat ol
Bak ben en son 7-8 ay önce dinlememe rağmen bile etkisini hale hissedebiliyorum ve yeniden başladım aynı etkileri daha kuvvetli görüyorum şu an tabii
Haydi eller, eller ... elleri göremiyorum...s456

siteyi inceledim bayağı bi konu var hepsini okumak biraz zaman alacak gibi..yanlız kafama takıldı günde 8-10saat nasıl dinleyecez bunu pc başından kalkmamak demek oluyo bu..önerilen üzere suçluluk-ego güven güçlendiriciden başlıyorum her ikisi içinde çeşitli versiyonlarını indirdim suçluluk güç. için 4, ego için 4 mp3 oldu şimdi sorum
suçluluk için 8 ego için 8saat mı gerekiyo yoksa hepsini listeye atıp toplamda 8 saat yeterlimi
bu arada bu sorular belki defalarca soruldu ve cevaplandı keşke incelesydin demeyin,incelenerek bitecek bi forum olmadığını gördüm çünkü :D cvp yazan herkese tşk umutlumavi sanada tşk

soruma kısmende olsa cvp buldum ^-^

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri