iyi ki doğdun atakan sönmez(hayatımdeğişti)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sultan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

Sultan

Guest
biliyorum doğumgününüz yarın..
ben şimdiden kutluyorum...
iyi ki doğdunuz..
sağlıklı, mutlu,bolluk bereket dolu nice nice yıllara...
iyi ki varsınız....
sevgiyle mutlu kalın...y789

hb38vf6.gif

feuerw5dw8nd9.gif

Atakan beyyy,

Hmmm... Ne desem acaba? Kafam çok karıştı. Size konu açıyordum ben de tam baktım benden önce davranılmış. ttli3

Siz özelsiniz. Bunu foruma ilk üye olduğumda anlamıştım. Hatta merak etmiştim. Kimmiş bu Atakan bey yaa her yerde yazıp duruyor filan diye. girlhaha

Bu zamana kadar tanıdığım en iyi kalpli, anlayışlı, yardımsever, kibar ve cesaretli insanlardan birisiniz. Sizi tanımaya başladıktan sonra kendime yakın hissetmeye başladım. Çünkü benzer noktalar vardı. İnsan o zaman daha iyi anlayabiliyor sanırım karşısındakini.

İşte bunlar nedeniyle çok seviyorum sizi.

Doğum gününüz kutlu olsun. Dilerim ömrünüz boyunca tüm güzellikler sizi bulsun. Bulsun ki siz de çevrenize yayın.

Önce kendi hayatınızı değiştirip sonra başkalarına ışık olmanızın sırrı burada olmalı.

İyi ki varsınız.

ve

Ben de iyi ki tanıdım sizi.

Sevgiyle, sağlıkla nefes alacağınız nice güzel yaşlar dilerim.

Şimdi pasta yeme zamanı...

yg76.gif

Şimdiden anlaşalım. utananadam Pastanın ilk dilimi sizin olabilir ama en büyük dilimini ben isterim. :) Böyle de pis boğazlık yaparımmm. :))

Mumlarınızı üflerken de dileğinizi tutun ki hediye paketini açtığınızda girmiş olsun yaşamınıza. Benim hediyelerimde hedef şaşmaz. :)

Daha fazla uzatmıyım. Dileğiniz biraz sabırsız sanırım. Buyrun efendimmm. :))

a6.gif

DOĞUM GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN :))
.....................................................................................................................................
Atakan beyin doğum gününü bende yürekten kutluyorum.
Kendisi insanlara kattığı en yüksek faydayı sağlayan işleri başarıyla gerçekleştiriyor.
İlklerin gerçekleşmesine vesile olduğu içinde Atakan beye tekrardan kendi adıma teşekkür ediyorum.
Nice güzel senelere
....................................................................................................................................

Doğum gününüz kutlu olsun Atakan Bey,

Yeni yaşınızın hayırlı, sağlıklı, mutlu geçmesini temenni ediyorum.

Bize kattığınız tüm bu olumlu değişiklikler için teşekkür ediyorum.

Siz bu sitedeki tüm üyeler için sadece bugün değil her gün farklı ve özelsiniz.

İyi ki varsınız...

Birlikte daha nice yaşlara...
25889258892588925889258892588925889258892588925889
k8908k8908k8908k8908k8908
sapkal89actionsmilet678actionsmilet678actionsmilet678sapkal89

Atakan kardeşim doğum günün kutlu olsun , nice mutlu yıllar geçirirsin inşallah...
Allah hayırlı yaşlar versin,bana da PlayStation da sana bol goller atmayı nasip etsin inşallahkrzm67

Atakan bey doğum gününüz kutlu olsun mutlu huzurlu bir yaşam diliyorum sizin için...:))

Doğumgününüz kutlu olsun.. Allah (c.c.) sizden ve bu sitede emeği geçen herkesten razı olsun İnş.

Sağlıklı bol kazançlı mutlu yıllar..Doğum gününüz kutlu olsun..Yaptıklarınızın ,kimlere ulaştığınızın ve faydalarınızın eminim farkındasınızdır ama bugün bir kez daha sitenizin üye sayısına ve başardıklarınıza bakıp kendinizi tebrik edin çünkü hakediyorsunuz..Mutlu yıllar..

Doğum gününüz kutlu olsun Atakan Bey, iyi ki doğmuşsunuz ve iyi ki varsınız iyi ki bu siteyi kurmuşsunuz, bizlere kattıklarınız için sonsuz teşekkürler, tüm güzellikleri kendinize çekmenizi yürekten diliyorum..

Günayddııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ;)))
Geç kaldımmm ama iyi ki doğdunuzzzzzz Atakann beyyyyyymusic45

merhaba sapkal89

ben de doğum gününüzü kutlamak istedim. sağlıklı, uzun, mutlu seneler diliyorum. cat3500

bilemedim nasıl teşekkür etsem yazıp yazıp siliyorum ( çok soğuk geldi hepsi) mutlu olmanızı istiyorum
gulensmileygulensmileygulensmileygulensmileygulensmileygulensmileygulensmileygulensmileygulensmileygulensmileygulensmileygulensmiley​

Sevdiklerinizle ve sizi sevenlerle tüm güzellikleri birlikte yaşamanızı diliyorum , yeni yaşınız kutlu olsun :))

doğum günün kutlu olsun. nice mutlu yaşlara

Doğum gününüz kutlu olsun Atakan Bey,

Nice sağlıklı, mutlu, huzurlu yaşlara inşallah.

Bir araya getirdiğiniz bunca insandan, hayatı değişenlerden biriyim.

Size sevgilerimi, saygılarımı gönderiyorum.

Günleriniz neşe dolu, sevgi dolu geçsin. :))))

Doğum gününüz kutlu olsun Atakan bey, nice güzel yaşlara.

Değişmemde büyük etkeniniz var.Bu site ve üyeler adına size çok teşekkür ediyorum

Ve yeni yaşınızı en içten dileklerimle kutluyorum.Mutlu yıllar Atakan bey iyki varsınız.

Tüm sevdiklerinizle birlikte mutlu, huzurlu, sürprizlerle dolu bir yaş geçirmenizi diliyorum..

O kadar çok kişinin hayatına dokundunuz ki, güzelliklerin en güzelini fazlasıyla hakediyorsunuz..

Bir kutlama da benden olsun. Tüm emeklerinize gönülden teşekkür ediyorum.

Nice yaşlara efendim.:)

Atakan bey doğum gününüz kutlu olsun, Nice mutlu yıllara956kguitaralk78

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri