İSTEK MAKİNA & OTOMASYON SİSTEMLERİ

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

bluemoon24

New member
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Bilgisayar Yazılım

Kategori : Otomasyon Sistemleri

Firma Adı : İSTEK MAKİNA & OTOMASYON SİSTEMLERİ

Firma Resim :

Açıklama : PRENSİPLİ ÇALIŞMA , ÇÖZÜM ORTAKLIĞI , %100 MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ FELSEFESİ İLE MÜKEMMELLİĞİ İLKE EDİNMİŞ, SANAYİ SEKTÖRÜNDE KONUSUNDA UZMAN PARTNERLER İLE ÇALIŞARAK, 20 YILLIK MAKİNE - MEKANİK TASARIM , ÜRETİM , KOMPLE TESİS UYGULAMALARI VE ENDÜSTRİYEL OTOMASYON UYGULAMALARI TECRÜBESİNE SAHİP YÖNETİM KURULUNDAN OLUŞAN ŞİRKETİMİZİN

FAALİYET ALANLARI;

- İhtiyaca yönelik , her nevi programlanabilir , otomatik endüstriyel makina tasarım , makina imalat , makina montaj , devreye alma ve teknik servis hizmetleri ( ISTEK BY CAGLI MACHINERY & AUTOMATION )

- Elektrik , Elektronik , Endüstriyel Otomasyon ile ilgili her türlü spesifik malzeme tedarik , satış , teknik destek , satış sonrası hizmetler ( LG / SIEMENS / TELEMECANIQUE )

- Endüstriyel Otomasyon uygulamalarında PLC Program Temini ve PLC Yazılım destek hizmetleri ( LG / Siemens / Telemecanique )

- Hareket Kontrol uygulamaları LS / LG - CONTROL TECHNIQUES - MECAPION - OMRON - ORIENTAL MOTORS ( Servo Motor ve Sürücü , Step Motor ve Sürücü , AC / DC Motor Inverter Uygulamaları )

- Anahtar Teslim Elektrik Elektronik Komple Pano Montaj ve Elektrik Proje Destek Hizmetleri

- AC / DC Motor Rektifiye , Bobinaj ve Kompanzasyon Panoları

- Üretime Yönelik Endüstriyel Bilgisayar ( PC ) Tabanlı Scada Uygulamaları

- Fabrikalara Yönelik Her nevi Robotik Uygulama Sistemleri MOTOMAN - ABB - FANUC - STAUBLI ( Boyama Robotları , Polisaj Robotları , Kaynak Robotları , Aktarma Robotları ) Proje , Yazılım ve Mekanik Destek Hizmetleri

- Üretim ile ilgili kapasite arttırımına yönelik Tesis Tasarım, Satış ve Mekanik Montaj Hizmetleri

- Yaş Boya ve Toz Boya Ekipmanları , Tesis Montaj Anahtar Teslim Devreye Alma Hizmetleri

- Elektrostatik Yaş ve Toz Boyama Sistemleri Proje ve Teknik Destek Hizmetleri ( SAMES - RANSBURG - OMEGA )

- ITW SIMCO ( Worldwide Leader in Electrostatic ) Statik ve Antistatik Uygulama Çözümleri , Proje ve Destek Hizmetleri

- Kimyasal Arındırma ve Yüzey İşlem Fosfat Tesisleri

- Yük

Web Adresi : http://www.istekltd.com

Adres : Talatpaşa Mah.Yaşarlı Cad.No:32 Okmeydanı - Kağıthane

Telefon : 0212 210 02 20

Fax : 0212 210 15 55

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri