İstediğiniz Herşeyi Hayatınıza Çekin(Subliminal Images))

heromaster

New member
6
HD RANK
Reaksiyon puanı
2
Web sitesi
t.me
pr2.jpg
Başlangıçta tanınmış lokanta şirketlerinden emriyle bu programı geliştirdi. Ama daha sonra geliştirilerek kişlerin istekleri için kullanılmaya tasarlandı. Uygulamaya göre bilinçaltı mesajları kendi kendine hipnoz, vb için çok etkili olabilir.

[FONT=&quot]Bilinçaltı resimleri çok kısa (30 milisaniye) Zaman aralıkları için jpg, GIF ve bmp formatında grafik dosyaları gösterir. Ekranınızda görüntüleyen sıklık ve resimlerin konumunu özelleştirebilirsiniz (merkezi ya da rasgele). Ekleyebilir veya çok basit bir arayüz kullanarak silebilirsiniz.[/FONT]
[FONT=&quot]Program resimlerle subliminal mesaj uygulamayı amaçlıyor. Beynimizi istediğimiz şeylere yendien programlıyor. Ulaşmak istediğiniz şeylerin resimlerini koyarak subliminal mesaj gönderiyoruz.

[/FONT]
[FONT=&quot]http://www.wordofmouthexperiment.com/trial/SubliminalImages.exe[/FONT]
[FONT=&quot]
KEy:
preved inoplanetianbI

[/FONT][FONT=&quot][FONT=&quot]Birde kullanımı birkaç resim ekledim...actionsmile

[/FONT]
[/FONT] http://img846.imageshack.us/img846/2033/15581223.png

http://img145.imageshack.us/img145/8030/34718263.png

bunu pek anliyamadim yardimci olursaniz daha aciklamali.. bu program yüklenecek mi ?? yüklenince ne isime yariyacak??

simdiden tesekkürler.. cünkü isim cok ilgi cekici

daha detaylı bilgi alabilirsek uygulama açısından çok iyi olur. faydalanmak isterim. teşekkürler.

Programı bilgisayarınıza yükleyin...
Sublimal program istediğinizi çekmeye yarıyor eklediğiniz resmi pc de hızlıca gösteriyor örneğin evemi iğtiyacınız var ev resmi ve odalarını bağçeyi balkonu da resim olarak ekleyin program çekim yasası için kullanılıyor sevdiğinizi çekmekmi istiyorsunuz resimlerini ekleyin işemi parayamı iğtiyacınız var para resimleri ekleyin kendinize çekmiş olursunuz günde 15 dk vaktinizi ayırın

indirdim bakalım . hayalimdeki sevgili tipini ve istediğim sütun gibi bacakları ekledim daha da ekliyecem çok hoşuma gitti bu uygulama :) saolunnnnnnn , sevgilerrrrr. :)

Kullanımı için içindeki kendi resimleri silin sadece sizin istediğiniz resimleri yukarda anlattığım gibi koyun....
Sevgiyle kalın... teşekkürler.......

bu programı 15 dk boyunca acık mı tutalım yani ? Bu arada elinize sağlık çok sağolun

program nasıl çekiyor ben yine anlamadım telkinmi var içinde

Çok sağolun ben buna bayıldım!!
Panom vardı duvarımda ona resimler yapıştırıyodum hep. Secret ı okuduğumdan beri alışmıştım yapmaya 3 4 yıl oldu. Ama bu muthiş bişey

Programın içinde telkin yok.
Program kendi belirlediğimiz istediğimiz resimlerle beyne subliminal(bilinçaltına) mesaj yolluyoruz.

Kurulum için daha detaylı anlatmam gerekiyor galiba...:) Aslında resimlerdeki yeterli ama daha detaylı kurulumu paylaşıcam...
sevgiyle...actionsmile

Bişey sorucam ben resimler ekledim ve nette bulunduğum sure boyunca hep açık bırakıyorum programı saatlerce ben netteyken o yanıp sönüyo hoşuma gidiyo çünkü. heromaster sizce hatamı yapıyorum böyle yaparsam beyın alışır bi süre sonra algılamazmı acaba dıye dusunmeye basladım. Sizce sadece 15 dakikamı acık kalmalı?

Günlük 15 dk minimum süresi istediğiniz kadar kullanabilirsiniz evren istediklerinizi sizin için getiricektir yeterki sabırlı ve istekli olun...:)

Ben köpekleri çok seviyorum. Ama bir o kadar da korkuyorum. Yanlarından bile geçemiyorum. Bu yaz babamın da desteğiyle çoook evcil bir köpeğe dokundum:))) Tabi aradan yol geçerdi o başka :D Bu başarımı da :))) arkadaşlarımla paylaşmak için resmimi çektirdim:) Ben o resmi de ekledim programa. Belki korkularımıza da iyi gelir diye :)))Ben de sonsuz teşekkür ederim:))))

Günlük 15 dk minimum süresi istediğiniz kadar kullanabilirsiniz evren istediklerinizi sizin için getiricektir yeterki sabırlı ve istekli olun...:)

Teşşekküür ederim . Bence çok eğlenceli normalde bütün hayatımız bizim elimizde bunun farkında olamıyoruz ama bu programla sanki hayatımı şu şöyle olsun buda böyle diye düzenliyo gibi oluyoruz ve bu çok hoşuma gidiyo sevincli
Tekrar teşşekürler actionsmile

İstemediğimiz resimleri nasıl silebiliriz.Ben yapamadım da:(

Bende indirdim paylaşım için çok teşekkürler güzel bir uygulamasmil56

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri