işte sorular arkadaşlar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cent
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cent

New member
16
HD RANK
Reaksiyon puanı
6
Sarışın, genç ve güzel kadın tek yönlü bir sokaktan ters yöne doğru gidiyor. Kadının arabasının sigortasının zamanı geçmiş, vergisi ödenmemiş, ışıkları ayarsız, kaportası boyasız, rot ayarı bozulmuş, balataları gevşemiş, sinyal lambaları çalışmıyor, şanzuman gıcırdıyor, egzos borusu zehirli duman üfürüyor. Ayrıca kadının ehliyeti yok. Bütün bunlar yetmezmiş gibi kadın sarhoş. Ve bunlar trafik polisinin gözü önünde oluyor, polis her şeyin ayrımında. Ama polis kadını durdurmuyor. Neden?

Ynt: işte sorular arkadaşlar

2 baba,2 oğul balığa gitmişler ve 9 tane balık tutmuşlar bu balıkları bütün kişilere ayrı ayrı eşit olarak kaçar kaçar paylaşmaları gerekir???

cent'cim zihnim durdu...yanıtlıyamıyorum... terli345 şaşkın

iki dakikadır sormuş olduğun soruya boş boş bakıyorum...soruda bana bakıyor... dusun

cent ' Alıntı:
Sarışın, genç ve güzel kadın tek yönlü bir sokaktan ters yöne doğru gidiyor. Kadının arabasının sigortasının zamanı geçmiş, vergisi ödenmemiş, ışıkları ayarsız, kaportası boyasız, rot ayarı bozulmuş, balataları gevşemiş, sinyal lambaları çalışmıyor, şanzuman gıcırdıyor, egzos borusu zehirli duman üfürüyor. Ayrıca kadının ehliyeti yok. Bütün bunlar yetmezmiş gibi kadın sarhoş. Ve bunlar trafik polisinin gözü önünde oluyor, polis her şeyin ayrımında. Ama polis kadını durdurmuyor. Neden?

cevap kadım yürüyormuş cancazım ondan

sevgiyle kal y789

cent ' Alıntı:
2 baba,2 oğul balığa gitmişler ve 9 tane balık tutmuşlar bu balıkları bütün kişilere ayrı ayrı eşit olarak kaçar kaçar paylaşmaları gerekir???

cevap dede baba ogul 3 er 3er paylaştırışır

canım benim eylenmek için gönderdim sen takma kafana cevabı iste ben hemen yazarım sana özel yoksa cevap yazmıyordum

sevgiyle kal kiss3

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri