ironraiden

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

bluemoon24

New member
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
* iki insan ne kadar samimi olabilir.anca bu kadar işte.o benim bir parçam artık.ilkokuldan başlayan dostluğun diğer yarısı.sırdaş,yoldaş,arkadaş,kardeş hepsi.beni anlayan ender insanlardan biri.benzer zorlukları,şanssızlıkları yaşadık.o bazılarını aştı.benden daha şanslıydı.ben halen uğraşıyorum.yine de onun yanımda olduğunu bilmek her zaman için güzel.

bilgisayar kasalarını açıp kapamanın ne manaya geldiğini ikimizden iyi kimse bilemez.o yüzden bir kasanın vidalarına dokunmadan önce 10 kez düşünülür.ikimiz birleşince şanssızlık kat sayısı bil konusunda çok yüksektedir.benle beraber aynı anda başladığı quake olayı 2 ve 3 ile devam etti. fazla yüzüne söylemesem de aramızda en iyisi olduğu kesin gibidir.%60 oranla maçları o kazanır

* . sinema ve müzik zevklerimiz birbirine yakındır ama o metal müziğe kendini bırakmış her türlü güzelliğinden yararlanmaya çalışmaktadır. mortal kombat ve ilgili herşey ayrılmaz tutkumuzdur. eskiden sürekli kamer'de takılırdık artık kafesi kalmadı yeni mekan yarasa cafe.

biz ayrılmaz iki kişiyiz.yüzüme karşı konuşmadıkça başkasından duyacağım hiçbirsöz onun hakkında düşüncemi değiştirmez.beni çekebilen biri. sonuna kadar beraber olalım dostum

Kaynak: EkşiSözlük

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri