- Reaksiyon puanı
- 0
* - sonuçta, asla tüm bir neslin ironik olamayacagının tespit cümlesidir di mi tylercıım?
- e muhakkak , tabiatıynan böyle birşey mümkün değildir. yok sen bir nesli etrafındaki bi kaç kankan ile sınırlayıp ahanda bu neslin tümü ironiktir dersen, çok ironik olursun. zamanında çok edilmiş bir hatadır.
- tekrar edilebilir mi ?
- edilebilir çünkü ironi her daim vardı travisciim ama biz adını bilmiyoduk. bizden sonra da var olacak çünkü fani dünyaya veyahut bir bünyeye ihtiyaç duymaz ironi.
- misal ver
- uzayda hayvanlar geziyor
- ?
- insan uzaya çıkmış hayvanlardan biridir
- yuri gagarin hayvan mıdır sence ?
- zaman harekettir dostum, ironi de onun merkezkaç kuvvetidir.
- bazen seni hiç anlamıyorum tylercıım
- yani diyorum ki, mainstream suya yazılır, ironi suyun dibidir.
- ?
- sen bugün git kadıköy balonuna bin travisciim , zihnin açılır. aynı anda hem beşiktaşı hem kadıköyü görebilmek her nesle nasip olmaz diyeceğim budur.
- bana müsaade o vakit
Kaynak: EkşiSözlük
- e muhakkak , tabiatıynan böyle birşey mümkün değildir. yok sen bir nesli etrafındaki bi kaç kankan ile sınırlayıp ahanda bu neslin tümü ironiktir dersen, çok ironik olursun. zamanında çok edilmiş bir hatadır.
- tekrar edilebilir mi ?
- edilebilir çünkü ironi her daim vardı travisciim ama biz adını bilmiyoduk. bizden sonra da var olacak çünkü fani dünyaya veyahut bir bünyeye ihtiyaç duymaz ironi.
- misal ver
- uzayda hayvanlar geziyor
- ?
- insan uzaya çıkmış hayvanlardan biridir
- yuri gagarin hayvan mıdır sence ?
- zaman harekettir dostum, ironi de onun merkezkaç kuvvetidir.
- bazen seni hiç anlamıyorum tylercıım
- yani diyorum ki, mainstream suya yazılır, ironi suyun dibidir.
- ?
- sen bugün git kadıköy balonuna bin travisciim , zihnin açılır. aynı anda hem beşiktaşı hem kadıköyü görebilmek her nesle nasip olmaz diyeceğim budur.
- bana müsaade o vakit
Kaynak: EkşiSözlük