- Reaksiyon puanı
- 1
Beyler hoşlandığım kıza internetten teklif ettim ama kim olduğumu söylemeden. Şöyle ki kızın blog sitesinde soru bölümü var. Yani soruyu yazıp gönderiyorsunuz ve o da online olduğunda cevaplıyor. İşte bende hem cesaret kazanmak hem de kızın düşüncesini almak için böyle yaptım. Ve o da benim sorduğum sorularıma cevap verdi.
-Aşk nedir ? ciddi ciddi cevap ver.
+Öyle bişey yok
-Neden olmasın ki ben varlığına inanıyorum
+Ben inanmıyorum
-Peki karşına çıkıp seni sevdiğimi söylesem vereceğin cevap ne olurdu ?
+Bilmem tuhaf bi soru.
-Ya ama sen beğenmessin ki beni. :/ Birazda özgüvensiz biriyim. Karşına çıkmaya utanıyorum. Nasıl söylerim seni sevdiğimi ?
+seviyosan söyle
-Peki o zaman artık zamanı geldi. Seni seviyorum
yazdım ama daha cevap gelmedi. Sizce ne söyler ? Ve açıkçası ben birazda utanıyorum onun karşısına çıkıp kendimi ifşa etmeye çünkü kızlar tarafından sürekli itici bulundum. Ve ne kızların ne de çevremdekilerin gözünde yakışıklılık ve karizmam yok bü yüzden utanıyorum.. Ama onu bir kez kaybetmiştim ve bir kez daha kaybetmekten çok korkuyorum. Sizce reelde de ona sevdiğimi söylersem kabul eder mi ? Ne yapmam gerekiyor yardım eden arkadaşlara çok teşekkür ederim.
-Aşk nedir ? ciddi ciddi cevap ver.
+Öyle bişey yok
-Neden olmasın ki ben varlığına inanıyorum
+Ben inanmıyorum
-Peki karşına çıkıp seni sevdiğimi söylesem vereceğin cevap ne olurdu ?
+Bilmem tuhaf bi soru.
-Ya ama sen beğenmessin ki beni. :/ Birazda özgüvensiz biriyim. Karşına çıkmaya utanıyorum. Nasıl söylerim seni sevdiğimi ?
+seviyosan söyle
-Peki o zaman artık zamanı geldi. Seni seviyorum
yazdım ama daha cevap gelmedi. Sizce ne söyler ? Ve açıkçası ben birazda utanıyorum onun karşısına çıkıp kendimi ifşa etmeye çünkü kızlar tarafından sürekli itici bulundum. Ve ne kızların ne de çevremdekilerin gözünde yakışıklılık ve karizmam yok bü yüzden utanıyorum.. Ama onu bir kez kaybetmiştim ve bir kez daha kaybetmekten çok korkuyorum. Sizce reelde de ona sevdiğimi söylersem kabul eder mi ? Ne yapmam gerekiyor yardım eden arkadaşlara çok teşekkür ederim.