İngilizce Telkin Dinlemek

Dusunsel

New member
4
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
İnternet dünyasında ücretsiz dinleyebileceğimiz bir çok telkin var ama telkinler ingilizce sorum şu telkin içerisinde yer alan ingilizce cümlelerin türkçesini öğrendikten sonra telkini dinlersek işe yarar mı ?

Çok ince bir konuya değinmişşin.Bana göre iyi bir şekilde öğrenip anlamlarını çalışıp telkine sanki ingilizce biliyormuş gibi hakim olursan(bilinçaltının tepki verebileceği seviyede) o zaman yararı olur bence.Ama basit bir cümle ezberleme olmamalı bana göre,yani sanki ingilizce biliyor gibi hakim olmalısın o telkindeki cümlelere.Bilinçaltının kavrayabilmesi için.
Bu işten anlayan biri yazsa buraya iyi olur aslında

Çok ince bir konuya değinmişşin.Bana göre iyi bir şekilde öğrenip anlamlarını çalışıp telkine sanki ingilizce biliyormuş gibi hakim olursan(bilinçaltının tepki verebileceği seviyede) o zaman yararı olur bence.Ama basit bir cümle ezberleme olmamalı bana göre,yani sanki ingilizce biliyor gibi hakim olmalısın o telkindeki cümlelere.Bilinçaltının kavrayabilmesi için.
Bu işten anlayan biri yazsa buraya iyi olur aslında

Bu işten anlayan insanların bir suikastçi tarafından öldürülüp forumdan uzaklaştırıldığı kanaatindeyim y789

Haha aynen bende düşünmüyo değilim :)

Ana dil rüyada konuştuğumuz dil derler. Yani ne dendiğini anlamak yetmez o dilde düşünmek gerekir. Ben verim alınamayacağını düşünüyorum. Ama şu yöntem kullanılabilir. Eğer kendi sesinizle telkin hazırlamak istemiyorsanız, yabancı telkini çevirip yazıyı sese çeviren programlarla yeni bir telkin hazırlar öyle kullanırsınız.

Sestek Text-To-Speech TTS Demo Yazıyı Sese Çevirme Programını Test Edin

Yukarıdaki sitede söylediğim işlemi yapabilirsiniz. Ardından telkine bir de fon ekleyip kullanabilirsiniz.

Affirmasyon temelli telkinlerde daha başarılı olacağını düşünüyorum.

delioglan bende sizin fikrinize katılıyorum.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri