iMPORTED ANGEL'İN DOĞUM GÜNÜ PARTİSİİ

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan maviinci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

maviinci

New member
15
HD RANK
Reaksiyon puanı
3
DOSTUUUUMM, İYİKİ DOĞDUNN sevincli iYİKİ VARSINN sevinclisevincli NE ZAMANDIR BURALARDAYIZ y789 SEN GÜNLÜĞÜNE İLK YAZI YAZDIĞIN AN KANIM ISINMIŞTII blissyblissy İŞTE, SORUNLARINDAN KURTULMAK İÇİN HAREKETE GEÇEBİLEN BİRİSİ, DEMİŞTİMM y789 YİNE DİYORUM ::) ONDAN SONRA, GÜNLÜĞÜNÜN GEDİKLİSİ OLDUUUUMM guitarguitar NEYSE FAZLA UZATIP CANINI SIKMAYAYIM y789 İYİKİ DOĞDUNN :) NİCE MUTLU, HUZURLU, KEYF DOLU YILLAR SENİNLE OLSUNN ::) İYİKİ VARSINN happy6happy6 SENİ ÇOOOOOOOOOOOOKK SEVİYORUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUMMMMMMMMM

Fireworks001.jpg

iyiki dogdun imported angel
sağlıklı, mutlu ve uzun seneler...krzm67

Yaa ::) Batının enn hızlı konu açan CoWBoY'uyuuumm :P

hepinize çok teşekkür eder arkadaşlarım..canımlar k8908k8908k8908k8908k8908 hepinizi çok seviyorum....hepimiz beraber inşallah daha nice seneleri kol kola deviricez inşallah...hem de sorunlarımızdan tek tek kurtularak ve bambaşka bir insan olarak yeniden doğacağız...
blissyblissyblissyblissyblissy

hepinize çok teşekkür eder arkadaşlarım..canımlar k8908k8908k8908k8908k8908 hepinizi çok seviyorum....hepimiz beraber inşallah daha nice seneleri kol kola deviricez inşallah...hem de sorunlarımızdan tek tek kurtularak ve bambaşka bir insan olarak yeniden doğacağız...
blissyblissyblissyblissyblissy

Yeniden Yaşamakk İçinn actionsmileactionsmile Yeniden Doğacağız ağla2ağla2 Mutluluk Gözyaşlarıı ağla2

Ohh ohh parti varmışş burdaa:) Yeni yaşında şans,sağlık,mutluluk diliyorum imported angel.

Nice mutlu, sağlıklı, huzurlu senelere...İyiki doğdunuz...:)

mutlu yıllar..sevgiylle kall..

iyiki dogdun imported angel
sağlıklı, mutlu ve uzun seneler...krzm67

Nice mutlu, sağlıklı, huzurlu senelere...İyiki doğdunuz...:)

Ohh ohh parti varmışş burdaa:) Yeni yaşında şans,sağlık,mutluluk diliyorum imported angel.

mutlu yıllar..sevgiylle kall..

DOSTUUUUMM, İYİKİ DOĞDUNN sevincli iYİKİ VARSINN sevinclisevincli NE ZAMANDIR BURALARDAYIZ y789 SEN GÜNLÜĞÜNE İLK YAZI YAZDIĞIN AN KANIM ISINMIŞTII blissyblissy İŞTE, SORUNLARINDAN KURTULMAK İÇİN HAREKETE GEÇEBİLEN BİRİSİ, DEMİŞTİMM y789 YİNE DİYORUM ::) ONDAN SONRA, GÜNLÜĞÜNÜN GEDİKLİSİ OLDUUUUMM guitarguitar NEYSE FAZLA UZATIP CANINI SIKMAYAYIM y789 İYİKİ DOĞDUNN :) NİCE MUTLU, HUZURLU, KEYF DOLU YILLAR SENİNLE OLSUNN ::) İYİKİ VARSINN happy6happy6 SENİ ÇOOOOOOOOOOOOKK SEVİYORUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUMMMMMMMMM

Fireworks001.jpg

hepinize tek tek yazamadığım için özür dilerim utananadam biraz geç kaldım....iyiki varsınız...hepinizi çok seviyorum blissyblissy

iyiki doğdun dostum..
geç kalmadım değilmi partiye.. bu da benden sana küçük bi armağan kabul edersen..
içinden en çok ne istersen o çıkıcak.. yeni yaşın sana mutluluk getirsin..

iyiki doğdun dostum..
geç kalmadım değilmi partiye.. bu da benden sana küçük bi armağan kabul edersen..
içinden en çok ne istersen o çıkıcak.. yeni yaşın sana mutluluk getirsin..

hayır canım geç kalmadın...burası gece 24 e kadar açık sevinclisevinclisevincli
hediye için teşekkür ederim iyiki varsın..y789 mutluluk hep seninle olsun blissy

Mutlu yıllar Angell...her geçen gün sana yenilikler ve güzellikler katsınn...:)))

evet eğlece başlasın music45music45music45music45dertydertydertydertyuy897uy897uy897uy897 hep beraber 1-2-3 happy6happy6happy6

evet çok zevkliymiş music45
inşallah seninkini de böyle kutlarız smil56

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri