ilginç resimler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 25emel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
2

25emel

Guest
mrb arkadaşlar sabah uyandım.nette dolaşıyorum yine, bir sanat galerisinde rastladım bu resimlere çok ilginç geldi bana ...biraz daha dolaştıktan ve elimde ki resim sayısını arttırdıktan sonra sizinle paylaşmak istedim.sizlerde de var ise bu tarz resimler paylaşalım lütfen... sevincli
,
ayak.jpg

Ynt: ilginç resimler

Fantastik,basit ama detaylar içeren,yalın ama aslında sorgulayıcı,temiz ama kafa karıştıran tıpkı rüya gibi resimler bunlar emel nerden ulaşıyorsun bunlara mahsuru yoksa söle sevinirim
biliyorsun seçimlerini çok seviyorum senin
alk78

pisimbat ' Alıntı:
Fantastik,basit ama detaylar içeren,yalın ama aslında sorgulayıcı,temiz ama kafa karıştıran tıpkı rüya gibi resimler bunlar
alk78
hesinlikle her kelimesine katılıyorum beni büyüleyen de bu sanırım. resimlere gelince vallaha geziyorum nette hoşuma gidenleri alıyorum 44 e sanırım biraz da zevkliyim sung66

ama bana bir siteden çıkmış gibime gelio resimler yahu bari özelden ver adresi söz demicem kimseye ::)
aynı tarzda yani çoğu

evet bazıları aynı siteden bazıları mail geldi. boşa ugrasmaa vermem adres falan smil56

789569 tuh788 sadanim
peki sen bilirsin verme ama söz kimseye demicem fikrini değiştirirsen 12389 partysmiley

pisimbat ' Alıntı:
789569 tuh788 sadanim
peki sen bilirsin verme ama söz kimseye demicem fikrini değiştirirsen 12389 partysmiley
sevincli sevincli sevincli sevincli

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri