- Reaksiyon puanı
- 0
* 'istemiyorum'un kibarcası...
- iyi günler neşet bey, ben citibank'tan gülseren
- ilgilenmiyorum
- size süpper avantajlı ve bol puantajlı yeni kredi kartımızı tanıtmak isterim
- ilgilenmiyorum
- bakın bu kartla hayvanat bahçesinde yaptığınız her harcama için altın tırtıl puanlar toplayacaksınız
- ilgilenmiyorummh
- bu tırtıl puanlarla ister metresinize, ister scuba diving badinize marx and spencer'dan iç çamaşırı alabilirsiniz
- ilgilenmiyorum lan oronzbu çocuklarıııı
- aay ne? ben mi yanlış duydum neşet bey? siz demezsiniz öyle şeyler di mi ya? hihihi
- allah belanızı versin ulan... evet ilgileniyorum, gönderin o karttan bana da, gönderinhh
- aaa yalnız aylık kazancınız 5000 dolearın* altında olduğu için altın tırtıl puanlarımızdan ancak belli bir limiti aşığınız takdirde yarar...
- dıııııııttt....
Kaynak: EkşiSözlük
- iyi günler neşet bey, ben citibank'tan gülseren
- ilgilenmiyorum
- size süpper avantajlı ve bol puantajlı yeni kredi kartımızı tanıtmak isterim
- ilgilenmiyorum
- bakın bu kartla hayvanat bahçesinde yaptığınız her harcama için altın tırtıl puanlar toplayacaksınız
- ilgilenmiyorummh
- bu tırtıl puanlarla ister metresinize, ister scuba diving badinize marx and spencer'dan iç çamaşırı alabilirsiniz
- ilgilenmiyorum lan oronzbu çocuklarıııı
- aay ne? ben mi yanlış duydum neşet bey? siz demezsiniz öyle şeyler di mi ya? hihihi
- allah belanızı versin ulan... evet ilgileniyorum, gönderin o karttan bana da, gönderinhh
- aaa yalnız aylık kazancınız 5000 dolearın* altında olduğu için altın tırtıl puanlarımızdan ancak belli bir limiti aşığınız takdirde yarar...
- dıııııııttt....
Kaynak: EkşiSözlük