- Reaksiyon puanı
- 0
* geçenlerde kendisini huzur evinin civarında dolaşırken gördüm. parasız kalmış yazar. **
* öss' de nasıl oldu da aynı sınıfa düşmedik dediğim, cüsseler bakımından neredeyse eşit olduğum bir tanecik* arkadaşım.*
* düşüncelere dalmaması gereken sözlük yazarı. seviyoruz lan seni allahsız !
* yarınki sınavında kendisine çok çok başarılar dilediğim yazar, hemşerim, arkadaşım.
* başarılar dilediğim unutmadığım * sevimli insan.
* - bilader naber? nasıldı sınav?
+ iyi ya yaptık işte, herkes yapmış... sen napıyorsun?
- havuzdayım ya güneşleniyorum aklıma geldin de...
+ ben de poker oynuyom.
- hadi şeytanın bol olsun...
buradaki birbirinden alakasız ayrıca ortamlarla alakasız konuları konuşan 2 adamı bulun. hah onlardan kumarbaz olanıdır işte. diğer sefa pezevengi de ben oluyorum.
* ayar verecek konu bulamayıp uuser'lara siyasi yoldan yaklaşıp sevilmeyen tarafıyla ayarlama çalışan 3. nesil yazar.
* kanalınızın ayarlarıyla oynamayın yazarı.
ilginç kişilik. aslında söyler ama ayarlamayı yapmaz, otomatik ayar denen bir şey var...
* ayarını verdikten sonra keyif sigarası içen zat.* * *
* bizim televizyonu ayarlasana dediğim.*
ayar entrysi olarak dile getirilen entrysi bu olan yazardır, yorum yapmayacaktır katıla katıla gülüp sigarasını içecektir.
* 3.nesil uuser.
usta uğraşma çocuklarla, küçük daha onlar, aaaa. * *
* eski ortak anıların, içip sapıtmaların yüklü olduğu şarkıları yolladığımda müzik zevkimin değiştiğini düşünen şahsiyet.
* öss' de nasıl oldu da aynı sınıfa düşmedik dediğim, cüsseler bakımından neredeyse eşit olduğum bir tanecik* arkadaşım.*
* düşüncelere dalmaması gereken sözlük yazarı. seviyoruz lan seni allahsız !
* yarınki sınavında kendisine çok çok başarılar dilediğim yazar, hemşerim, arkadaşım.
* başarılar dilediğim unutmadığım * sevimli insan.
* - bilader naber? nasıldı sınav?
+ iyi ya yaptık işte, herkes yapmış... sen napıyorsun?
- havuzdayım ya güneşleniyorum aklıma geldin de...
+ ben de poker oynuyom.
- hadi şeytanın bol olsun...
buradaki birbirinden alakasız ayrıca ortamlarla alakasız konuları konuşan 2 adamı bulun. hah onlardan kumarbaz olanıdır işte. diğer sefa pezevengi de ben oluyorum.
* ayar verecek konu bulamayıp uuser'lara siyasi yoldan yaklaşıp sevilmeyen tarafıyla ayarlama çalışan 3. nesil yazar.
* kanalınızın ayarlarıyla oynamayın yazarı.
ilginç kişilik. aslında söyler ama ayarlamayı yapmaz, otomatik ayar denen bir şey var...
* ayarını verdikten sonra keyif sigarası içen zat.* * *
* bizim televizyonu ayarlasana dediğim.*
ayar entrysi olarak dile getirilen entrysi bu olan yazardır, yorum yapmayacaktır katıla katıla gülüp sigarasını içecektir.
* 3.nesil uuser.
usta uğraşma çocuklarla, küçük daha onlar, aaaa. * *
* eski ortak anıların, içip sapıtmaların yüklü olduğu şarkıları yolladığımda müzik zevkimin değiştiğini düşünen şahsiyet.