- Reaksiyon puanı
- 0
ben bir süredir bu telkinlerden haberdardım ama başlamaya yeni cesaretim oldu ve başlamak istiyorum. benim sorunum aslında ANı yaşayamamak. ya geçmişte takılı kalıyorum. ama daha çok gelecek ile başım dertte. sürekli ufak tefek şeylerin kaygısını taşıyorum. başlangıç için ego ve suçluluk duyguları ile başlayacağım. sonrasında nasıl bir program izlemem gerekir?...
ikinci sorum ise şu: telkinleri dinlerken mutlaka müziğe odaklanmam mı gerekiyor?. başka şeyler ile ilgilenirken bir taraftan dinlesem de aynı etkiyi gösterir mi?...
şimdi üçüncü bir soru daha geldi aklıma: telkinlerin metnini bir kere okuyorum ama tabi hepsi aklımda kalmıyor. onları bilmem ve sık sık okumam gerekiyor mu?...
şimdiden teşekkürler...
ikinci sorum ise şu: telkinleri dinlerken mutlaka müziğe odaklanmam mı gerekiyor?. başka şeyler ile ilgilenirken bir taraftan dinlesem de aynı etkiyi gösterir mi?...
şimdi üçüncü bir soru daha geldi aklıma: telkinlerin metnini bir kere okuyorum ama tabi hepsi aklımda kalmıyor. onları bilmem ve sık sık okumam gerekiyor mu?...
şimdiden teşekkürler...