içimde bir kıpırtı var hayır olsun :))

DiL_RU_BA

New member
2
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
iki gündür sevdiceğimle tartışıyoruz ve ister istemez ortamda bir kaos oluştusevincli
bugün olayı neticelendirdik çok şükür bende üzerimdeki kasveti atmak için hadi bakalım deyip kolları sıvadım.u859
yerimden kalkmaya halim isteğim olmayan ben kendimi biraz zorlayarak arkadaşımın gönderdiği meditasyonu uyguladım ( ne yalan söylim yapsamda bitsede gitsek modundaydım girlhaha
sonra elime olumlu cümleler kağıdını aldım ve başladım eftmi yapmaya (serdar abimin kullakları çınlasın)actionsmile
ben hala aynıyım ama bi umut devam ediyorum sonrasında telkinde dinledim iş yaparken (dip bucak her yer temizlendi tabi guitar )
neyse kızım kendini salma dün zaten kırılık vardı üzerinde aldın battaniyeyi yattın cat56(yağmurda sırılsıklam olup üzerinde kuruyanlardan oldunca :) bugün kaytarmak yok dedim velhasıl kelam şun içimde bi sevinş var:zpzp::zpzp::zpzp:.
başlarda ağır gelen telkinler olumlalamar şimdi dostum oldu teşekkürler Atakan Bey teşekkürler hayatımdeğişti üyeleri. Hepinizi seviyorum iyiki varsınız...f678h8977

arkadaşın bana da meditasyon gönderse yaa :D:D

hehehh :))

Tesekkurler indirdim 1-2 gune bildiririm veya aksama :D

daha 2 saat dinledim gercektende ise yariyor sacma sacma gulumsuyorum :)
ve mutluyum 1 hafta dinlesem kotu etki eder :D

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri