- Reaksiyon puanı
- 0
tam bir paylaşım, emeğine sağlık dostum ++rep* insanı. dev müzik arşivine küçük bir katkım olması için kendisine demonoid davetiyesi yolladım 4 gün önce. çok afedersiniz bu haşmetli iao 4 günde benden çok upload yapmış bir de üstüne 0,92 ratio çekmiş. hatta bunun üstüne kaliteli bir release'ime ++rep mate diye yorum yazıp paylaşmanın, iş birliğinin, emeğe saygının gücünü göstermiş. vallahi bunca aydır demonoid kullanırım, kendimden, paylaşımcılığımdan, arşivciliğimden utandım.
engin bsg* bilgisinden, hoşsohbetli oluşu ve güler yüzlülüğünden, okyanus büyüklüğündeki müzik arşivinden bahsedemiyorum bile çünkü mahcubum ona karşı. yüzüm kızarık. kendisinin standartlarına ulaştığımda daha detaylı bir yorum yapabilirim sanırım. o zamana kadar upload'a, paylaşıma devam.
++rep mate!
Kaynak: İtüSözlük
engin bsg* bilgisinden, hoşsohbetli oluşu ve güler yüzlülüğünden, okyanus büyüklüğündeki müzik arşivinden bahsedemiyorum bile çünkü mahcubum ona karşı. yüzüm kızarık. kendisinin standartlarına ulaştığımda daha detaylı bir yorum yapabilirim sanırım. o zamana kadar upload'a, paylaşıma devam.
++rep mate!
Kaynak: İtüSözlük