- Reaksiyon puanı
- 0
dinlerken sizi sizden alan, bir duvardan diğerine vuran, hüzün denizinde boğan şarkılardaki sololar.
ha unutmadan istek üzerine
maziden bir ses, bir nefes.. işte,
serdar öztop - mutluluğun gözyaşları
sentenced - mourn
eagles - hotel california
bunlar insanı bitiren sololardır. kanımca en güzeli metallica - to live is to die denilebilir.
since i've been loving you- led zeppelin. kesinkes budur diyebiliriz. isyankar hüzün. romantik isyankar gibi çiçekler falan değil ama.
orphaned land - the storm still rages
radiohead-no surprises
ilk aklıma gelen pink floyd'un the wall albümünün ikinci cd'sinin ilk parçası hey you'ya ait solo.
guns'n roses - november rain
şebnem ferah - hoşçakal
slash üstadın yazdığı don't cry, november rain, estranged soloları. üstlerine tanımam.
mazhar alanson - benim hala umudum var
iron maiden - afraid to shoot strangers ve testament - return to serenity üstüste oldukça hüzünlendiricidir.
andrew latimer ve david gilmour un neredeyse tüm soloları. ama özellikle andrew latimer.
Kaynak: İtüSözlük
ha unutmadan istek üzerine
maziden bir ses, bir nefes.. işte,
serdar öztop - mutluluğun gözyaşları
sentenced - mourn
eagles - hotel california
bunlar insanı bitiren sololardır. kanımca en güzeli metallica - to live is to die denilebilir.
since i've been loving you- led zeppelin. kesinkes budur diyebiliriz. isyankar hüzün. romantik isyankar gibi çiçekler falan değil ama.
orphaned land - the storm still rages
radiohead-no surprises
ilk aklıma gelen pink floyd'un the wall albümünün ikinci cd'sinin ilk parçası hey you'ya ait solo.
guns'n roses - november rain
şebnem ferah - hoşçakal
slash üstadın yazdığı don't cry, november rain, estranged soloları. üstlerine tanımam.
mazhar alanson - benim hala umudum var
iron maiden - afraid to shoot strangers ve testament - return to serenity üstüste oldukça hüzünlendiricidir.
andrew latimer ve david gilmour un neredeyse tüm soloları. ama özellikle andrew latimer.
Kaynak: İtüSözlük