hoşlanılan kızın yanında osurmak

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

bluemoon24

New member
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
artık kızdan umudu kesme anlamına gelen ses. duydunuz zilin sesini..

bkz. osurma sonrası demeçler)

hoşlanılan kız polyanna ise sorun olmayacak durumdur.nede olsa o iyi yönüne bakar 'olsun sıçmadı ya'der.

it nerde?götüne gircem de.. diye söylenerek devam edilecek hareket

hoşlanılan kızın yanında osurmak konuya yüzeysel bir yaklaşım olur kanaatimce

- hoşlanılan kızın yanında sesli osurmak

- hoşlanılan kızın yanında sesli ve kokutarak osurmak

- hoşlanılan kızın yanında sessiz osurmak

- hoşlanılan kızın yanında sessiz ve kokutarak osurmak

- zapotek !

- hı ?!

- aşkım dağlarda gezer, nilay !

- insin, gürhan.. tırısfırıs !

- ..yemedi..

hey maşallahdedirtecek durum......

sıçtığınızın resmi diyemesek de sıçacağınızın habercisidir.

osuruğunun kokmadığına dair er kişi tarafından geliştirilen savunma mekanizması,masum bir bağırsak gürultüsünü,mutlu giden bir ilişkinin altına yerleştirilen saatli bombaya dönüştürür.

yani yanlışlık olabilir tabiki ama ilişki yeni filizleniyorsa sevgilide ilk zamanlar osuruyorsa yarın öbür gün sıçar bu beklentisi oluşabilir, oluşmayabilir de.
çiftler evlendiklerinde er kişinin bayandan hoşlandığı düşünülürse her erkeğin başından geçmiş veya geçecek olan hadise.
*zoaart*

-çok yaşa!

+?ama ben hapşırmadım, os...

-şşş.. çaktırma

-efendim?

+yok bişey yau..şurda güzel bir kafe var. oraya osuralım mı?

-ohooo..

+mk..kaç hakkım kaldı?

ilişkinin başladığına delalettir.

Kaynak: İtüSözlük

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri