hoşbuldum:)

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

asimavi

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
bende yeniyim aranıza bugün katıldım.benim sorunum kilolarım ve bebek sahibi olamamam.tıbben hiç sebep yok.umarım burada derdimin çaresini bulurum.dusun2

merhaba asimavi

hoşgeldiniz yanımıza

burada olmanın yararını mutlaka göreceksiniz.

mutlu paylaşımlar actionsmile

Merhaba. Tüm ziyaretçilere sağlık ve mutluluk diliyorum.Bu siteyi eşimin bir arkadaşının tavsiyesi üzerine araştırdım. ve biraz önce üye olarak aranıza katıldım. Tabii kabul ederseniz.Yaş 70 iş bitmiş denir ama ben kendimi öyle hissetmiyorum.Bu arada hala yeni şeyler öğrenmeyi dert dinlemeyi gerekirse naçizane tavsiyede bulunmayı (bunu ukalalık olarak değil 70 yılın yaşanmış tecrübelerinden faydalanma olarak algılayın lütfen)düşünüyorum. Dilerim tüm sorunlarımızın çözüldüğü, mutlu olmayı öğrenmeyi hep birlikte başarırız. En kötü saatler bile 60 dakikadan fazla değildir.Bence iyi şeyleri inarak ve umarak istemek yolun yarısı.

hoşgeldiniz asimavi. forumumuzda bir çok konu hakkında yorum ve yazılar mevcut olup, birçoğu size yardımcı olacaktır. biliyorsunuz ki bir çok problem bilinçaltı kodlarımızda mevcut. en kısa zamanda çözümleyerek mutluluk ve başarıya ulaşmanız dileklerimle.

hoşgeldiniz nejdet abi ( umarım abi dememde sakınca yoktur. ) tecrübelerinizi yeri geldiğinde bize aktaracağınızdan hiç şüphem olmadığı gibi sabırsızlıklar bekliyorum.

sağlıcakla ve ışıkla...
sapkal89

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri