Hipnoz olmak isteyen buyrun içeri

Durum
Konu yönetici tarafından kapatılmıştır.

bigci

New member
14
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
cenneti cehennem yapan yerden sensizlikden
Arkadaşlar ilk önce hipnoz olmak die bişey yok demeyin eğer inanmıyorsanız,Denemeye Deger
adres
1- aşağıda start düğmelerinden birine tıklayın
2-yüklenmesine bekle
3-istediğin bir dili şeç
4-aşağıda START HYPNOTİC SEQUENCE ye tıklayın
5-Hipnoz olmaya hazır olun
6-Sonucunu yazmayı unutmayın

Ynt: Hipnoz olmak isteyen buyrun içeri

öff be 2 metre havaya fırladım resmen biliyodum böyle bişey olacağını sadanim fonksiyonlarımı kaybettim resmen agl34 gecenin bu saatinde....

tatilsmiley hismiley wave

cemin yorumundan sonra bakmama gerennnk olmadığını anladım...... sung66

:) korku tüneli misali bişey sanırım

Cem'in yorumundan sonra ben de bakmaya cesaret edemedim:)

Bu hipnoz ne işe yarıyor ne amaçla yapılıyor?

Sözüedilen linke girmedim ama arkadaşların yorumlarına göre kınadım.
Biz burda bişeyler denemeye çalışıyoruz. yaşınız kaç bilmiyorum ama oyun değilki bu bence Atakan bey bu mesajı ve altını silmeli.

hiç başarılı değil. adamın tipinden gerçek bir hipnoz slaytı olmadığı anlaşıldığı halde devam ettim. ayrıca ses tonu fazla yüksek değil ve resimde hiç korkutucu değil. burada bende bi slayt paylaşırdım slaytı kaybettiğimden paylaşamıyorum. o slaytta ben sandalyeyle birlikte arka üstü düşmüştüm :D görmenizi isterdim...

site sahibi Atakan bey bu linkden şikayetçiyim gereğini lütfen yapın
diğer arkadaşlarda rahatsız olmasın

Üyelerin şikayetleri üzerine link tarafımdan kaldırılmıştır.

hımmmmblookbişeyleri kaçırmışım ama neyiiiidea3

Durum
Konu yönetici tarafından kapatılmıştır.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri