Hipnoz gerçek mi ?

Thanatos

New member
3
HD RANK
Reaksiyon puanı
1
Gerçekten çok kafama takılıyor Hipnoz' u gerçekten profesyonelce yapabilen uzmanlar var mı ? Nasıl olurda bir insan beni uyutabilir ki ? Ve bazı sorunların tedavisinde iyi geliyor mu hipnoz ? Ve o kişinin ben uykudayken beynime kötü telkinler vermediği ne malum ? Nasıl güvenebilirim ki ?

ben hipnoz için dr gittim o dönem sigara bırakmaya çalışıyordum 1-kesinlikle filmlerdeki gibi değil 2-hep kendinizdesiniz 3-istediğiniz an gözleriniz açıp sıkıldım diyebilecek durumdasınız 4- sizin isteğiniz dışında size telkin kesinlikle verilemez o sadece mançuryalı aday filmindeki gibi olur
aslında bizler tv karşısında dr daki durumdan daha yüksek seviyede hipnoz oluyoruz işte orası asıl tehlike zaten kötü fikri orada hiç reddetmeden alıyoruz
benim sigarayı bırakma seanslarına gelince dr bende başarılı olamadığını itiraf etti kendim 3 ay sonra zature oldum öyle bıraktım

ben hipnoz için dr gittim o dönem sigara bırakmaya çalışıyordum 1-kesinlikle filmlerdeki gibi değil 2-hep kendinizdesiniz 3-istediğiniz an gözleriniz açıp sıkıldım diyebilecek durumdasınız 4- sizin isteğiniz dışında size telkin kesinlikle verilemez o sadece mançuryalı aday filmindeki gibi olur
aslında bizler tv karşısında dr daki durumdan daha yüksek seviyede hipnoz oluyoruz işte orası asıl tehlike zaten kötü fikri orada hiç reddetmeden alıyoruz
benim sigarayı bırakma seanslarına gelince dr bende başarılı olamadığını itiraf etti kendim 3 ay sonra zature oldum öyle bıraktım

Kesinlikle öyle. Bende hipnoterapi gördüm. Hipnoz esnasında siz bir kenarda seyirci konumunda oluyorsunuz. Bilinç bir yana çekiliyor ve bilinçaltıyla konuşuluyor. Ve kendinizle ilgili öyle çok şey öğreniyorsunuz ki hayret ediyorsunuz. Size istemediğiniz her hangi bir şeyi yaptıramaz. Çünkü aklınız başınızda oluyor.
Sigarayı bırakamadığınızı söylemişsiniz. Ve zatürre olup bıraktığınızı oysa belkide hipnoz bir zemin hazırlamış olabilir. Bilirsiniz beyin ve vücut el ele hareket eder.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri