himmel

himmel

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar.bu siteyi keşfedeli uzun zaman oldu ama telkinleri bi türlü düzenli dinleyemedim ama yinede ciddi faydasını gördüm.bugünden itibaren ego+suçluluk+kendine güven dinlemeye başlıyorum.busefer inş aksatmcam.Yepyeni Mutlu bir ben için güzel bir başlangıç yapıyorum ve günlüğümü açıyorum :)

k8908Günlüğüm bana hayırlı uğur olsun
k8908
y789y789

Günlüğünüz hayırlı olsun sevgili himmel,

Deneyimlerinizden faydalanmak isteriz.

Sevgiyle kalın. actionsmile

Günlüğün hayırlı olsun
Gökyüzün aydınlık olsun himmelcım
Sevgiler...

hayırlı olsun :)
ara ara okurum yazdıklarını :)
yaşadıklarını yazarsan süper olur :)

hepinize tşekkürler arkadaşlar :) burda bulunmaktan dolayı mutluyummmm =)

bugün güzel başladı aynanın karşısına geçtim ve kendime dikkatlice baktım sonra gülümsedimm nötr durumdan çıkp pozitif enerjiyle doldum :) mutlulugmu hissederken.ufak bi olaya sinirlendiğimi gördümmm ağlıcak gibi oluyorum nerdeysee.hem bukdar takacak birşey yokken...:( şu sinirlermi alddırmak istiyorumm moralim anında olmadık olaylrda bozluo etrfa yansıtıorum :( bu durumdan çook şikayetçiyim çook!

Merhaba himmelcım,

Bu ağlama hissi vs genel durumun mu yoksa telkinlerden sonra mı böyle hissetmeye başladın?

Günlüğün hayırlı olsun.Hayat sana neşe,mutluluk getirsin :)))

Günlüğün hayırlı olsun Himmel.
Yazdıklarının gün be gün ilerlemene ışık tutmasını dilerim.
Sevgiler

Günlüğün hayırlı olsun ve süper deneyimler ve mutlu anlarla dolsun.

bol degıısmlı yazılarr yazman dılegıylee
.hayırlı olsun gunlugn..

bıızmle oldugun için bizde mutluyuzzz

ii vrasınn

sevgiler

çokkk teşekkürlerr arkdaslarr iiki varsınızzz :)
sevgli cliviafcm malesf normldade vardı galba bi çeşit o andaki kötü enrejinin dışa vurumu...

ego ve suçluluk iyi gelecektir diye düşünüyorum ilk etapta.

merhaba günlükkk :) herşeyi aksaatıgım gibi senide aksatıoyurmm.:(
neysee bugün hava birazcık soğuk ama ben seviorum soğuk havalarıı..dün bitane film izledm adı 'A Walk to remember' çok güzeldii..aşkı anlatıyor filmi en'lerime aldımm :) ondan önceki günde bi film izledm onunda adıda 'Ye,dua et, sev' buda çok güzel bi filmdi..bu sıralar çok film izliyorum.önceden sıkılrdm film izlemekten,kitap okumaktan ama kendimi değiştirmeye karar verdiğimde kitap okumya ve film izlemyede basladım..gerçekten bi kitabı bitirdikten sonraki bnede oluşan hissi çok sevdimmm.kitap bittikten snra hala ktabn etkisinden çıkamamk çok güzel:) filmdede aynı şekilde.insanı geliştiryor.ben biraz geç farkttysemde :) sınava gircem fakat hiç çalşmıorum.hedefimm var ama artık çok geç kaldım sınav martta..seneye erteledim bende :S en basta hevesle basladım aslndada çabuk pes ettimmm..neyse saat 1 oldu ama hala kahvaltı yapmadım.. kahvaltı yapimm sonrada teyzemlere giderim.hoşçakaall ..:)

hissetklermi sölücemmmm kararlıyımm amaa ya bni umursamazsaa.. ki o açık ortada ama:(

Hayırlı olsun günlüğünüz güzel haberlerinizi bekliyoruz :)

inş güzel haberler vermyi umuorum tşkr edermm:))

merhaba günlükkkkkk :)
bütün gece sadece kendine güven ve baskalrının düşüncelerni önemsememyi dinledm.artı hiç uyuyamadım bedenm yorgundu gözlerm kapalydı ama düşünmekten alıkoyamadım kendmi bi an olsun dalmadım uykuya.heeralde heycandan oldu..malum deger verdiğin insanla görşçeksin.. :) ama bukadrda korkmayaa onu yüseklerde görmeye komplxe grmye ne gerk var...dio ses ama dierdie okdr kötü şeler söylüokii :( resmen çatşma var içimde.sonuca varılmyan.napcam bilemedm..kalbim sanki diken üstünde hissediyorum..Allahhımm benm heycnımı yenmemi kendmi en iyi şekilde ifade etmemiii sağlaaaa
aminnnn :)

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri