herkeze merhaba

ketum

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
şimdi kayıt oldum bende umuyorum güzel seyler ögrenicem...

Ynt: herkeze merhaba

hoşgeldiniz. paylaşımda bulunarak pek çok konuda faydalanabileceğiniz ve fayda sağlayabiceğiniz bir yerdesiniz. paylaşımlarınızı bekliyoruz.

Hoşgeldin ezgi,
paylaşımlarını bekliyoruz
smiliyface smiliyface smiliyface

Hoşgeldin Ezgi smiliyface

Merhaba umarım yazın sadece hoşgeldinle kalmaz paylaşımlarınıda bekleriz 44

hoşgeldin ezgi ben sitemizin cat56

ilginiz için tesekür ederim arkadaslar..aslında siteye ben nasıl faydalı olucagımı bilmiyorum daha cok burdan ögreniceklerim var ...

hoşgeldin bende ezgi adaşız yani 98569

Ynt: aklıma bir fıkra geldi

Akıl hastanesinden iki deliyi salıvereceklermiş. Doktorlar kendi aralarında "Şunlara son bir test yapalım da görelim akılları başlarına gelmiş mi" demişler. Bunun üzerine iki deliyi bir masa basına çağırmışlar. Masanın üzerine bir kavanoz dolusu siyah zeytin, bir kavanoz dolusu da canlı hamamböceği dökmüşler ve "Buyrun beyler, yiyiniz." demişler.Delilerden bir tanesi hemen zeytinlere saldırmış, ötekisi araya girmiş, "Önce kaçanları yiyelim, öbürleri nasıl olsa duruyor derty blook kiss3

khkh56 khkh56 khkh56

hadi bir tane fıkra da ben anlatayım
Baba, ortaokul üçüncü sınıfa giden oğlunun elinde karneyle salona girdiğini görür. "Allah allah, dönem ne çabuk bitmiş..." diye düşünür ve oğluna seslenir:
-"Getir bakayım şu karneyi!"
-"Al baba..."
Adam karneye bir bakar ki, beden eğitimi ve resim dışındaki tüm dersler zayıf.
-"Bir dediğini iki etmiyoruz, bilgisayar dedin, bilgisayar aldık, ingilizce kursu dedin ingilizce kursuna gönderdik, gitar kursu, müzik aletleri, ne istersen yapıyoruz. Kız arkadaş uğruna harcadığın çiçek parasının haddi hesabı yok. Ne bu notların hali, rezil şey!"
-"Baba... O benim karnem değil ki, senin kitaplarını karıştırıyordum, birinin arasında karnelerinden birini bulmuştum..." y789

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri