Herkese tatlı sevgiler;)

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

HomeLesS

New member
0
HD RANK
Katılım
26 Haziran 2013
Mesajlar
27
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Güzel, tatlı, şirin insanlar merhaba f678h

Ben Ahmet. 26 yaşındayım. Bilinçaltıyla yaklaşık 1 aydır ilgileniyorum. Kişisel gelişimle uzun yıllardır ilgiliyim. Aslında başka bir sitede gördüm bilinçaltıyla ilgili bilgileri. Araştırmalar sonucunda buraya geldim, doğru yerde olduğumu forumlardaki dialoglardan anladım zaten.
Herkes gibi suçluluk ve ego'yu dinliyorum 2 gün oldu. Daha öncesinde 3 hafta özgüven telkini dinliyordum kendi adıma aldım. Yanlız hiçbirşey değişim felan hissetmiyorum. Şimdilik ona ara verdim. Bir süre suçluluk ve egoyu dinledikten sonra listeme alacağım.

Değiştirmek istediğim bir çok şey var. Bilinçaltımda direnci oldukça yüksek olduğunuz hissediyorum çünkü başağrısı felan oldukça fazla.
Ve insanlara karşıda inanılmaz sinirli ve öfkeliyim. Telkinlerden önce aslında öfkeli sinirli bir adam değildim. Şimdi her an patlayabilirim.blissy Ters konuşan patron olsa bile işten kovulma pahasına fazla reaksiyon gösterebilecek kadar sinirliyim. Kendimi kontrol etmeliyim düşüncesi hayatımda çok olmamıştır. Son 1 haftadır bu şekilde frenlemeye çalışıyorum kendimi. Sigarayı bıraktım 10 gün önceart56art56 sinirlilik ondan olabilir diyorum ama daha önce aynı şekilde bıraktığımda sinirli değildim, gergin hissetmiyorum. Bu sefer ki sigara dışında telkinlerden olabilir mi diye düşünüyorum. Olabilir mi?smil56

Tanışıp ilk sorumu da sordum... s45apk
 
Hoş geldiniz kendinizi iyi gözlemleyiniz. İki ihtimal de muhtemel sigaradan olma konusu mümkündür ama telkinler de bazılarında öyle sinirlilik haline yol açabiliyor. Tekrar hoş geldiniz faydalı paylaşımlar olsun.

Sevgiler.
 
Hosgeldin :) artık sanal da olsa bi home'un var sevincli
 
Sigarayi biraktigim ilk uc gun herkesi biktirdim zaten:) ofke kontrolum yoktu. Simdi hersey yolunda. Maviinci yeni evim artik bilincaltin icini guzellillerle donatacagim ;)
 
Telkinlerin sigarayı bıraktırma etkisi var zaten. Sigara içmene sebep olan düşünceleri değiştirdiği için sanırım...
 
Telkinlerden olabilir. Çünkü gece 2 3 gibi sigarayı bırakma kararı aldım:))
 
Ben sigarayı bırakma kararı bile almadım. Bi anda bir aydır içmediğimi farkettim. Kafamdan öyle bi silinmiş ki 4 yıldır sigara kullandığımı bile unutmuşum durup dururken :) Kendini bırakma konusunda çok sıkmazsan ilerde tekrar başlama olasılığını da azaltmış olursun. Böyle devam :)
 

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri
Üst