Herkese selamm :))

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

ac_milan_ac

New member
2
HD RANK
Katılım
28 Ocak 2011
Mesajlar
209
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Herkese merhabalar :)) beni tanıyanlarınız var mı bilmiyorum ama önceki yazdıklarımdan kim olduğuma bakabilirsiniz :)) artık değiştim sizlerle sohbet etmek istiyorum :)) uzun bi aradan sonra selaaam
 
Forumda özel bazı başlıklar harici sohbet tarzı mesaj yazmak yasaktır. Seni tanıyan tanır, anlatmak istiyorsan değişen şeyleri yazman yeterli. Yorum yapmak isteyen de yapacaktır. Lütfen kurallara uyalım.
 
haklısınız ama çok kötü bişey yazdığımı sanmıyorum ben zaten sonra mesajı silmeye çalıştım ama silemedim :) ama düşüncesiz davrandım kusura bakmayın. lisede 2senedir (bu sene hariç) buraya konular açıp yazılar yazardım.içimdekileri dökerdim.çok suskun konusmayan utangaç biri oldugumu anlatır dururdum.Hayata ne kadar negatif baktıgımı yazar dururdum.Sürekli boş boş otururdum.Ama bu yıl ne olduysa artık o eski acmilanac gitti :) Birçok arkadaşım var çok sevimli sempatik neşeli eğlenceli bir insan oldum. artık arkaddaşlarım var ve çoğu şeye kafamı takmıyorum. Bir tek sevgilim yok o çok moralimi bozuyor ama oda olacak inşallah :) her neyse... geçen senelerden bu yana şöyle değişiklikler oldu.Yazın şöyle bir düşünce benimsedim kendimce '' insanlar seni umursamıyor sen mutluda olsan kafaya bişeyde taksan insanlar hayatlarını yaşıyor sense burda mutsuz mutsuz saçma şeylerle boşa vakit harcıyorsun... git ve kendin ol herşeyle mutlu olmaya çalış '' gibi bir felsefe benimsedim.Eskiden uğramadığım dersaneye bu yıl aralıksız devam ettim. '' Sessiz olursan ol genede bulundugun ortamdan keyif al mutlu ol '' diyerek kendimi şartladım.Daha sonra böyle böyle pozitif biri olmaya başladım.Arkadaş ortamlarından asla ayrılmadım.Ne zaman kendimi başaramıcam gibi hissetsem böyle motive ettim. ve artık normal bir hayatım var allahıma şükürler olsun ( bi tek sevgilim yok malesef :)) kendi tarzımı yarattım.. benle uğraşanları takmadım onları umursamadım.. kendi başına geç bi köşeye otur daha iyi dedim. daha sonra arkadaşlarım çoğaldı daha fazla sosyal ortamlara girer oldum. bir sürü kız ve erkek arkadaşlarım oldu. barlara doğum günlerine sinemaya alışverişe kafelere gidecek pek çok arkadaşım var artık kısacası artık bu durumdan kurtuldum... bana yön veren herkese sonsuz teşekkür ederim :) bu forumu es geçmemek istedim ondanda yazayım dedim :))
 
eski yazılarıma bi daha baktım bi göz gezdirdimde gerçekten ben biraz fazla abartarak yazmısım :) ergenlik dönemi halleri olsa gerek :) simdi ben insanlarla çok uğraşıyorum hemde çok fazla :) onlarda benle uğraşıyor arada (tabiki şakasına ) oh bee kendime geldim... ama lise hayatımın 3 senesi heba oldu :(((
 

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri
Üst