Herkese Selam

pale blue dot

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar öncelikle, bu forumu keşfettiğim için çok mutluyum. Aydınlanma arayışı içinde olan biriyim. Bu siteden öğreneceğim çok şey var umarım ben de bir şeyler katabilirim.

Bu arada Serbest Kürsü bölümüne giremiyorum, üyeliğimin aktifleşmesi için mail de gelmedi, yetkilerden destek rica ediyorum.

Selam,
Aydınlanma dan kastın ne?

Hoşgeldiniz mutlu paylaşımlar diliyorum.

Selam,
Aydınlanma dan kastın ne?

Bugüne kadar aydınlanmanın dışarıdan gelen bir şey olduğunu bilimle uğraştıkça otomatik olarak aydınlanacağımı düşünürdüm. Sonra fark ettim ki esas aydınlanma içsel olanmış yani farkındalık yani kendini bilmek. Bu uyanış bana diğer her şeyden daha çok mutluluk verdi. Kendimle geç de olsa tanışma fırsatı buldum. Aydınlanmaktan kastım budur sayın İcazet.

Kendinizle tanıştınız mı ?

O halde size iyi yolculuklar. Deneyimlerinizi paylaşmak isterseniz ki ben isterim mesaj yazabilirsiniz teşekkurler

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri