Merhaba arkadaşlar ben Emel(Çikin Emel)
Başka bir forumda kalpgözü nickli arkadaşın vesilesi ile ulaştım siteye ve hemen üye oldum.Herkese mutlu huzurlu günler diliyorum yüzümüzden tebessüm eksik olmasın...İyi forumlar...
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
hosgeldinmerhabalar yeni üye oldum acaba doğru yeremi yazıyorum neyse burda olduğum için mutluyum bu site hayatımda değişiklik yapacak eminim
Hoşgeldin Emel. Hayatını değiştirmek istiyorsan doğru yerdesin. Ama ilk önce kullanıcı ismini değiştirerek başlamanı öneririm. Mutlu paylaşımlar![]()
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.