Herkese merhabalar.. :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Damla_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

Damla_

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Neden burda olduğumu bilmiyorum, çünkü bu siteden haberim bile yoktu. 4897 "kedi korkusuyla" ilgili yazıları incelemek için başka sitelere bakıyordum.. Yanlışlıkla, tıklamayı düşündüğüm yerin altını tıkladığımdan bu sitenin sayfası önümde açıldı, tamamen tesadüfi oldu yani..956k açılan sayfada yazan yazı üye olmama sebep oldu. Daha siteyi bile incelemeden üye oldum diyebilirim..smil56 Neyse ilk olarak buraya yazıp ondan sonra siteyi incelemeye koyulcam.. Kısacası ; HERKESE SELAM! Bir şekilde :D ben de artık aranızdayım ;))

hoşgeldin sefalar getirdin..keyifli formlar..

Hoşgeldiniz.

Eskiden ben kedi görünce yolumu değiştirirdim. Artık kaçmıyorum, yanlarından geçebiliyorum. Kendimle beraber sizin de korkunuzu tamamen aşmanızı dilerim.

Sevgiler.

o tesadüf değildiir sevincli hoşgeldinn ::)

hoşgeldinizz :)

iyi paylaşımlar dilerim korkularından kurtulacağına eminim. sevgiyle kalO0

Merhabalar saygin site kurucu ve tüm üye arkadaslara.iyi niyet ve kalici daim ilgi ile yasaminiz boyunca tüm güzzelikler sizlerin olsun sayginligimla selämlarim
beklentimse dostca arkadasca kalici ilgi aläka
tüm ilgi ve aläkalainiza candan tes.ederim.bol muhhabetler.barboros1

özürler yasima uygun muhterem bir hanimefenditel45xactionsmilemusic45

Sevgili barboros1,

Sitemiz kişisel gelişim sitesidir. Bayan arkadaş arıyorsanız kendinize burası öyle bir platform değildir.

Saygılar.

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri