herkese merhaba(=

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

_qamze_

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Herkese merhaba(=
ben Tekirdağ'dan Gamze yakında 20 yaşında olucam
buraya bir arkadasımın bir tavsiyesi üzerine geldim
Sitenizi çok begendim çok güzel olmuş
emeginize sağlık

hoş geldin "gamze" sevincli
iyi ki geldim diyeceğin bir yerdesin, her konuda destek sağlayacak mükemmel insanlarla dolu hayatimdegisti.comy789

mutlu paylaşımlar dilerim.blissy

gamzecim hoşgeldin :) ilk mesajını ben yazayım dedim y789iyiki geldin mutlu ve güzel paylaşmlar diliyorumblissy

y789genco benden daha hızlı davarandınız :)

esra ve genco teşekkür ederim ikinizede
hoşbuldum
emeinim burada aklımdaki bir cok sorunun cevabını bulucam(=

Sevgili Gamze benden de bir hoşgeldiniz....sapkal89
Umarım sizin için güzel bir başlangıç olur

i69891483875587ni.gif

merhaba hoşgeldiniz sevgiyle hoşça olun burada...

merhaba arkadaslar bugun rastlantı onucu buldum bu web sayfasını , umarım faydalı olur benım için.krzm67

Hoşbuldumm hepinize cok teşekkür ederim süper br yer burası(=

gamzecim hoşgeldin güzel paylaşımlar olur inşallah

yararlı bir site emin ol. Hoşgeldin.Yıldız tozlu yıllar sana;)O0

Hepinze teşekkür ederim
Hoşbuldummm(=

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri