Herkese Merhaba

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

Hasan ERAYDIN

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Merhaba Arkadaşlar

Ben Kocaeli'den Hasan ERAYDIN. Aranızda olmaktan mutuluk duyarım.

Sakarya Üniversitesi'nde MBA-İşletme yüksek lisans yapmaktayım. Tez konum "NLP eğitimleri duygusal zekâyı artırır mı?". Literatürde böyle bir araştırmaya rastlanmadı, bu ilk olacak.

33 soruluk bir anketi iki defa uyguluyoruz ( eğitimden önce gösterilen davranışlar/eğitimden sonra gösterilen davranışlar ). Sorular çok kolay arkadaşlar 5 dakikada biter. Lütfen yardımcı olunuz...

Yardımcı olmak isteyen, NLP eğitimi almış arkadaşlar duygusal zekâ testi için hasaneraydin@gmail.com adresine bir mail atsınlar, aynı gün gönderirim.

25 Aralık 2009 son teslim tarihi...terli345

Yardımlarınız için teşekkür ederim. actionsmile

Saygılarımla
[FONT=&quot]Hasan ERAYDIN[/FONT]

aramıza hoşgeldin tabiki hepimiz seve seve yardımcı oluruz:)

Merhabalar

Yanımıza hoşgediniz..

Anketinize katılmak için NLP eğitimi almış olmak şart mı acaba?..Değilse yardımcı olmak isterim..

Mutlu paylaşımlar diliyorum..actionsmile

aramıza hoş geldiniz, sevgiyle selamlıyorum sizi. doğru yerdesin arkadaşım, en kısa zamanda eğitimini almıs arkadaşlarımız yardımınıza kosacaklardır.

Teşekkür Ederim Arkadaşlar.

Evet yeni bir hayat... NLP eğitimi almış olması gerekiyor.

Mutlu paylaşımlar...
Paylaşım mutluluk demek zaten. Olumlu mesajlar beni mutlu etti mesela art56art56

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri