hepinize merhabalar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Elif35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

Elif35

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
ßen Elif siteyi 1 sene süreyi aşkın takip ediyorum:) bundan 3 sene evvel THE SECRET isimli kitabın elime tesadüf gecmesi saysesinde okudum ve bu siteyle ilgili çok bağlantılı olduğunu anladım. gercektende çekim yasası hayatımın vazgecilmezi oldu fakat buna rağmen hayata çok olumlu bakan bi insan olamadım ağla2 telkinlere gelince düzensiz dinlememe rağmen faydaları çok ama çok oldu özellikle sınav telkini sayesinde başarımda hep yükselmeler yaşadım bundan sonra telkinleri düzenli olarak dinlicem bişeylerin yoluna girmesine sonsuz inanıyorum zaten inanmak başarmanın yarısıdır öyle değilmi ama ttli3ttli3 tanıştığımaa çoook memnun oldum benden kucak dolu sevgiler <3

hersey güzel olacagina inandiginiz icin emin olun gercektende hersey hergün güzel olacak..

telkinleri ihmal etmeyin, bir sürü dinleme imkanlari var.. olumlu ve pozitif düsünme hayatimizin daha iyi gitmesi

ve herseyi daha iyi anlama ve farkina varma icin sart..

basarilar sizin bizim hepimizin olsun

-HOSGELDINIZ SEFALAR GETIRDINIZ-

HOŞBULDUK bu sitede olduğum için kendimi şanslı hissediyorum dilerim hepimiz başarı,mutluluk,saygı ve sevgi merdivenlerini kolayca ve gülümseyerek rahatça çıkabilirz :))

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri