Helvacıoğlu A.Ş.

bluemoon24

New member
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Eğitim

Kategori : Kırtasiye

Firma Adı : Helvacıoğlu A.Ş.

Firma Resim :

Açıklama : 1938 YILINDA MEHMET AKİF HELVACIOĞLU İSTANBUL TİCARET ODASINA HELVACIOĞLU KİTABHANESİ ADIYLA ÜYE OLMUŞ VE DERS KİTABI BASIMINA BAŞLAMIŞTIR.İLK , ORTA VE LİSE EĞİTİM MÜFREDATINDA ONLARCA DERS KİTABININ BASIM VE DAĞITIMINI YAPMIŞTIR.

1952 YILINDA DERS KİTABI BASIMI YANISIRA YARDIMCI KİTAPLAR VE ROMAN BASIMINA DA BAŞLANINCA FİRMANIN İSMİ HELVACIOĞLU YAYINEVİ OLARAK DEĞİŞTİRİLMİŞTİR.

1964 YILINDA AHMET NAİL HELVACIOĞLU TÜRKİYE`NİN İLK KİTAP TOPTAN DAĞITIM FİRMASI OLAN HELVACIOĞLU KİTABEVİ Nİ KURMUŞ VE ÇEŞİTLİ YAYINEVLERİNİN KİTAPLARININ DAĞITIMINI ÜSTLENMİŞTİR.

1983 YILINDA TÜRKİYE`NİN DEĞİŞMEKTE OLAN EKONOMİK YAPISINA UYGUN OLARAK ŞİRKETLEŞME İHTİYACI DUYULMUŞ VE HELVACIOĞLU KİTAP YAYIN DAĞITIM TİCARET VE SANAYİ A.Ş. KURULMUŞTUR.

AYNI YIL BAŞTA HELVACIOĞLU BLOKFLÜT OLMAK ÜZERE ÇEŞİTLİ KIRTASİYE ÜRÜNLERİNİN DE ÜRETİM VE PAZARLANMASI FAALİYETLERİ DE BAŞLAMIŞTIR.

2003 YILINDA ŞİRKET ÜNVANI HELVACIOĞLU KIRTASİYE TİCARET SANAYİ A.Ş. OLARAK DEĞİŞTİRİLMİŞTİR.

Web Adresi : http://www.vagon.biz

Adres : İSTOÇ Ticaret Merkezi 18. Ada No:130-132

Mahmutbey / İSTANBUL

Telefon : 02126598222

Fax : 02126598223

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri