-Hedefinizi Belirtiniz
Hedefim ; Marmara Üniversitesini kazanıp ünlü bir reklam ajansında reklamcı ve tasarımcı olmak.
-Bu hedefe ulaşmanızı engelleyen nedir
Bu hedefe ulaşmamı öncelikle engelleyen faktör yaratıcı olamamam.Reklamcılık için önemli olan grafik tasarım programlarını (photoshop, corel vb) bilmemem.Ve ingilizcemi geliştirmemem.
-Hedefe ulaşmanızı engelleyen ve eyleme geçmenizi engelleyen şeyi yok etmek için anti tez üretebilir misiniz.
Öncelikle Marmara Üniversitesini kazanmak için çok çalışmalıyım, bol kitap okumalıyım
-Hedefe en yakın ve en uzak tarih olarak ne kadar zamanda ulaşırsınız iki tarih belirleyin.
Hedefime en yakın 5, en uzak 15 yıl
-Bu hedefe ulaşınca sizin hayatınızda neler değişecek
Hedefime ulaşırsam öncelik olarak kendime güvenim yerine gelecek.Mutlu, huzurlu, ferah bir hayatım olacak ve sevdiğim işle uğraşmış olacağım.
-Hedefe ulaştığınızda çevrenizde ki insanlar yada ailenizi etkileyecek mi onların hayatında neler değişecek.
Evet, etkilenecekler. Ben hedefime ulaşınca ailemde benimle gurur duyacak
-Hedefe ulaşamassanız vazgeçerseniz ne olur
Hedefimi gerçekleştirmek için kararlıyım ve her olumsuzluğa rağmen hedefimden vazgeçmeyeceğim.
-Hedefe ulaşmak için vazgeçmez ve tüm adımları atarsanız yine de gerçekleşmeme ihtimali var mi bu olursa en kötü ne olur?
Hedefimin gerçekleşeceğine inanıyorum.Çünkü kendime güveniyorum
-Hedefe ulaşırken kimlerden yardım alabilirsiniz?
Hedefime ulaşırken ünlü reklam ajanslarından yardım alabilirim.
-Hedefinize ulaştığınızda kendinizi nasıl ödüllendireceksiniz kutlama yapacak mısınız ?
Evet, ailemle beraber kutlama yapacağım
-Hedefe ulaşmak için gereken küçük adımları yazınız .
Öncelikle İngilizcemi geliştirmek,
Grafik tasarım programlarını öğrenmek,
Marmara Üniversitesini kazanmak,
Hem eğitimimi alıp hemde işimle alakalı şirketlerde, ajanslarda çalışmak.
-Hedefe ulaşmak için gerekli adımlardan şu an hemen yapabileceğiniz bir tanesi varsa hemen şimdi yazınız ve o ilk adımı atınız.
Öncelikle İngilizcemi geliştirmek,
Grafik tasarım programlarını öğrenmek bu iki adımı şu anda yapabilirim ve araştırmalarım devam ediyor