Hedefim :)

Isabella.

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0

-Hedefinizi Belirtiniz

Hedefim ; Marmara Üniversitesini kazanıp ünlü bir reklam ajansında reklamcı ve tasarımcı olmak.

-Bu hedefe ulaşmanızı engelleyen nedir

Bu hedefe ulaşmamı öncelikle engelleyen faktör yaratıcı olamamam.Reklamcılık için önemli olan grafik tasarım programlarını (photoshop, corel vb) bilmemem.Ve ingilizcemi geliştirmemem.

-Hedefe ulaşmanızı engelleyen ve eyleme geçmenizi engelleyen şeyi yok etmek için anti tez üretebilir misiniz.

Öncelikle Marmara Üniversitesini kazanmak için çok çalışmalıyım, bol kitap okumalıyım :) sonra reklamcılık için önemli olan grafik tasarım programlarını öğrenmek için gerekli kurslara katılmalıyım. Ve ingilizcemi geliştirmek için bolca ingilizce çalışmalıyım :)

-Hedefe en yakın ve en uzak tarih olarak ne kadar zamanda ulaşırsınız iki tarih belirleyin.

Hedefime en yakın 5, en uzak 15 yıl :)

-Bu hedefe ulaşınca sizin hayatınızda neler değişecek

Hedefime ulaşırsam öncelik olarak kendime güvenim yerine gelecek.Mutlu, huzurlu, ferah bir hayatım olacak ve sevdiğim işle uğraşmış olacağım.

-Hedefe ulaştığınızda çevrenizde ki insanlar yada ailenizi etkileyecek mi onların hayatında neler değişecek.

Evet, etkilenecekler. Ben hedefime ulaşınca ailemde benimle gurur duyacak :)

-Hedefe ulaşamassanız vazgeçerseniz ne olur

Hedefimi gerçekleştirmek için kararlıyım ve her olumsuzluğa rağmen hedefimden vazgeçmeyeceğim.

-Hedefe ulaşmak için vazgeçmez ve tüm adımları atarsanız yine de gerçekleşmeme ihtimali var mi bu olursa en kötü ne olur?

Hedefimin gerçekleşeceğine inanıyorum.Çünkü kendime güveniyorum :)

-Hedefe ulaşırken kimlerden yardım alabilirsiniz?

Hedefime ulaşırken ünlü reklam ajanslarından yardım alabilirim.

-Hedefinize ulaştığınızda kendinizi nasıl ödüllendireceksiniz kutlama yapacak mısınız ?

Evet, ailemle beraber kutlama yapacağım :)

-Hedefe ulaşmak için gereken küçük adımları yazınız .

Öncelikle İngilizcemi geliştirmek,
Grafik tasarım programlarını öğrenmek,
Marmara Üniversitesini kazanmak,
Hem eğitimimi alıp hemde işimle alakalı şirketlerde, ajanslarda çalışmak.

-Hedefe ulaşmak için gerekli adımlardan şu an hemen yapabileceğiniz bir tanesi varsa hemen şimdi yazınız ve o ilk adımı atınız.

Öncelikle İngilizcemi geliştirmek,
Grafik tasarım programlarını öğrenmek bu iki adımı şu anda yapabilirim ve araştırmalarım devam ediyor :)

başarılar :) . inşallah hedefine ulaşırsın ..

Bu hedeflere ulaşmanı engelleyen tek şey erteleme olabilir.
Düzenli, tertipli, bol afirmasyonlu tam gaz devam :))))

Isabella merhaba.

hedefinle ilgili son durum nedir? şu sıralar hedefinde hangi aşamadasın?

bu soruların cevaplarını aldıktan sonra bu konu başlığındaki ilk mesajın hakkında bir değerlendirme yapmak isterim.

sevgiler :)

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri