hedef101.com açıldı

hayatimdegisti

Administrators, Atakan Sönmez
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
87
Web sitesi
www.hayatimdegisti.com
Aynı zamanda site yöneticilerimizden olan ve bir çok ilde birlikte seminer verdiğimiz Abdullah Canıtez'in sitesi hedef101.com Hoşgeldiniz açıldı.
Özellikle basında biz köşesini incelemenizi öneririm.O böümde daha önce çıktığı çeşitli tv programlarından görüntüler var.
Videolar ve makaleler ile dolu dolu bir site olmuş.Hepimize hayırlı olsun.

glitzerbildelefant23gn7.gif

Teşekkürler Atakan bey. Abdullah abiye de teşekkürü unutmayalım tabii ki... Bugün aldığım en iyi haber diyebilirim. Hemen üye oldum. Sınavdan sonra incelemek için bol bol vaktim olacak. Defter açıp Hedef 101 Çalışmasını düzenli olarak yapmaya sınavdan sonra başlicam. Bir kere günlüğümde yapmıştım. Zamanla daha iyi olucak.

Bu arada ana sayfadaki ne aradığımı biliyorum kısmı çok hoşuma gitti.

Hayırlı olsun herkese. Çok büyük bir nimet bu...

Sevgilerimle. :zpzp:

Harika bir haber bu..

Abdullah'ın bizleri harika çalışmalarla buluşturmasına vesile olacak olan bu sitenin, bütünün en yüksek hayrına hizmet etmesini diliyorum..

Hemen üye oldum ve tatil dönüşümde çalışmalara başlayacağım..

Teşekkürler Atakan Bey..Teşekkürler Abdullah.

Sevgilerimle

Bende herkese Özellikle Atakan beye ve ''Shamanice'' Özlem hanıma teşekkürlerimi sunuyorum.
Ve hayatimdegistinin çekirdek kadrosuna sevgilerimle..
Daha güzel işler için yola çıkıyoruz :))

Abdullah kardeşimiz adına hayırlı olmasını diliyorum.
Umarım herkesin hayrına olur.

Siteye üye oldum ancak aktivasyon maili gelmedi.

Ayrıca gelişmelerden haberdar olmak için de kauydoldum o da hata veriyor.

Sanırım zaman içinde düzelir.

Tekrar hayırlı olsun.

arkadaslar siteyi inceledim gercekten cok güzel ya bayıldım incelemeye devam edicem icimde tutamadım hemen paylasmak istedim

atakan abinin bağlantılarını incelerken geçen hafta tanıştım siteyle..hemen bir makalesini yayınladım sitede..istediklerimiz neden olmaz istemediklerimiz neden olur..konu içindede teşekkür etmiştim şimdide teşekkür ediyorum..herşey çok güzel olmuş yakından takip ediyorum ve önerilerde bulunuyorum..

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri