Haydii İzmir'e Gidiyoruz!!!

belginbesir

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
4
Merhaba;

Ya herkes seminer ne zaman diye sorup duruyordu tarih belli oldu kimseden ses yok4897

Ben heyecanlandım ablamı bile kandırdımy789 taa Bandırmalardan kalkıp gelmeyi düşünüyorum Allah'ın izniylesevincli

Arkadaşlar nerdesiniz???? Ben kendi kendime mi heyecanlanıyorum ki acabablook

Canım benim çok sevindim gelecek olmanıza. sevincli

Söylemiştin ama belli değil demiştin, görüyorum ki belli olmuş. 956k

Çok harika bir seminer olacak, tam gaz hazırlanıyoruz. partysmiley

İzmir çıkartması yapmaya gidiyoruz y789

İnşallah Canım bir aksilik olmaz ise gelicezsevincli

Daha önceki seminer ve buluşmalarınızın harika geçtini duydumpartysmiley

Ben nasıl özendiysem yeni arkadaşları da öyle özendiricem y789 Gerçekten orada sizlerle olmayı, seminere katılmayı, ve buradan konuşma tanışma şansı bulduğum değerli insanlarla canlı canlı tanışmayı çok istiyorum. Bence de süper olucak956k

birşeyi çok iste işte! içeceğiz kahveleri nasipse.yazarım da yazarım artık buralardan.güzel izmirime hoşgeliyorsunuzzz!kiss3

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri