- Reaksiyon puanı
- 0
Selam ben Kumesteki balık hayatımdan memnun değilim.
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
Her şeye yeniden başlamak ve bundada mükemmele yakın olmak istiyorum .
İki yıldır saçma saçma ayrıntıları büyütmekten hayattan zevk almayı unuttum.
Son olarakta ''umudunu kaybeden bir insan için mezar kazmaya gerek yoktur. O zaten oradadır !''diyerek kendimi ifade ediyorum.
Önümde Allah izin verirse uzun seneler var ve ben bunların hepsini çok mutlu olarak yaşamak istiyorum.
zerynthia sıcak yaklaşımın için teşekkür ederim
Yüzbaşım haklısın hayat bi kelimeye indirgenecek kadar basit değil tamam
ama benim sorunumda başkalarına özenme bir nevi hırs kıskanclık ayriyeten bende anksiyete de var
bu sacma hastalıklar benim 2 yıldır peşimde ve ben son bi çare olarak buraya uğradım
perpetuals ın sözüde çok güzel
нαуαт мυтℓυℓυктαη ιвαяєттιя
işte benimde sorunum burda mutluluğum kısa sürüyor 1 hafta sürüyorsa yine saçma sapan bişeye takılıyorum ve kendi yarattığım karanlık sokaktaki bankıma geri dönüyorum.
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.