hayatim değisti'den önce & hayatim değisti'den soraa(hdö&hds)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan jaunty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: hayatim değisti'den önce & hayatim değisti'den soraa(hdö&hds)

blook
Teşekkürler izumi bu cevabı kendime de vereceğim ve aklıma geldikçe de buraya yazmaya devam edeceğim.
Neler olmuş.Neler değişmiş?
Değişen somut birşey varmı? yada bu değişim beni ne kadar tatmin etmiş?
somut dilediklerim genelde para ile ilgiliydiler, kazanımlarım ise dikkatle bakarsam, ufak kazanımlar.
özetle maddi konuda çalışmam gerektiğini düşünüyorum.
Kendime güvenim arttı.
Kendimi olduğum haliyle daha çok sever oldum..
Dışarıdan aldığım eski sözlüğümde ''oldukça yıpratıcı ''gelen tepkiler yada davranışlar tutumlar artık beni yıpratmamaya yada daha az etkilemeye başladılar.Yıpranmamak çok güzel bir duygu..
Bazı üzerinde durulması gereken durumlar daha da altı çizili halde bağıra bağıra beni rahatsız eder oldular.
Ve ben artık eskiden ahlanıp sızlanır iken şimdi ne yapabilirim diye düşünür oldum.
Bunlardan şu an aklıma gelen; annemle olan ilişkim ve annemin hayattaki duruşudur
Hayatımın tam şu anında çalışmalarımın sonuçları için beklemem gerektiğini düşünüyorum..Çünki sonuçlara çok fazla odaklandığımı onları habire çekiştirdiğimi farkettim.Ve bu da beni oldukça yormuş
Şimdilik aklıma gelenler bunlar..zaman buldukça eklemeler yapacağım..
sevgiler.

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri