hayatım değişti - gün bugundür.....

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan senan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

senan

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Merhaba; bir insanın kendini tanıtması çok zormuş... ben onun yerine neden burda olduğumu anlatayım...

25 yaşında yakalandığım sedef hastalığı yüzünden hayatım altüst oldu.. aktif çalışma hayatıma 2 sene ara verdim. bu dönemde kendi içime döndüm. bu hastalığın modern tıpta çaresi yok bulabildiğim tek sebep "beyinde bitiyor..."

her yaşananın bir sebebi vardan yola çıkarak bu hastalığında beni bulmasının daha doğrusu benim çağırmamın bir sebebi vardı. hayatımı ne kadar zehrettiğimi görmem gerekiyormuş.

ben nasıl bu hastalığı istemediysem hayatımdaki diğer olumsuzlkları da istemedim ama yanlış cümlelerimle hep bu olumsuzlukları ben çağırmışım. korkular , istemiyorumlar, acabalar..... hepimiz kendi hayatımızı kendimiz kuruyormuşuz.

bu hayat bizimse evren ve kendi hayrımıza en güzeli olsun ..isteyelim yeter ...gün bugundür.

hoşbuldum :)

1demethuzunblogcudz1.gif

hoşgeldın senan arkadaşım umarım mutlu olursun bızler gıbı bu sitede....peki şu anda nasılsın?moraller?işe hala ara mı vverıosun?

hoşgeldiniz, mutlu paylaşımlar diliyorum..

hosgeldınızz ve gecmıs olsun....

Hoşgeldin...................

tekrar hoşbuldum, hepinize teşekkür ederim. hastalığım şuan tamamen geçmesede sakin durumda yeni bir atak yok yaklaşık 1 senedir bitti diyebilirim (ilk 3 sene yaşadıklarımdan sonra)

iş konusunda kış dönemini bekliyorum:)

merhabalar senan...öncelikle geçmiş olsun...yanımıza hoşgeldin...

güzel paylaşımlarını bekliyoruz...sevgileractionsmile

welcome3fr4.gif

merhaba senan

hoşgeldin yanımıza.. öncelikle geçmiş olsun.

sedef hastalığının tedavisi yok diye bilinir evet ama düşünce gücünün tedavideki etkisini yadsıyamayız..

en kısa sürede öyle bir rahatsızlığının kalmadığı müjdeli haberini bekliyoruz.

sevgiler actionsmile

hoşgeldiniz. geçmiş olsun.
mutlu paylaşımlar diliyorum. sapkal89

Hoşgeldin kardeşlik hemde geçmiş olsun hastalık için

hoşgeldiniz..
geçmiş olsun diliyorum..Umarım herşey gönlünüzce olur...

sevgiler

hoşgeldiniz ve çok geçmiş olsun gülücükler yüzünüzden eksik olmasın:)

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri