hayatım değişecekmi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan şeyma
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

şeyma

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
herkeze slm ben şeyma ,siteye 2 gündür üyeyim sitenin her bölümünü gezdim okudum.ama daha kendim için bişeyler indirmedim.turizmde ve yoğun çalışıyorum.benimde uyku sorunum var.çalışmadan öncede aynıydı gece 2 de yatabiliyorum 1 saatte ancak uyuyorum saat 9 da kalktığımda bütün gün sersem sinirli oluyorum başım ağrıyo 11, 12de uyanırsam okey herşey yolunda ama düzen bozuluyor artık çıldırcam.lütfen bana yol gösterin.a bu arada site harika

Ynt: hayatım değişecekmi

merhaba şeyma hoşgeldin aramıza, sadece uyku sorunun varsa erken uyanma scriptini dinleyebilirsin, zinde bir şekilde uyanmanı sağlayacaktır.
ama yanında ego güçlendiriciyi de dinle bence, etkisi daha fazla olur böylece. super

Merhaba şeyma.Hoşgeldin öncelikle.Konuyu bu bölüme taşıdım daha uygun diye.

Telkinlere ego+suçlulukla başlamanı tavsiye ederim.Ayrıca uyku bozuklukları için Atakan Bey özel telkinler hazırlamakta.Özel mesajla ulaşırsan daha net bilgiler alabilirsin.

Mutlu paylaşımlar.

Sevgiler.

ilginiz için teşekkür ederim çok naziksiniz.ama bu site gerçekten harika.geleli 2 gün oldu ama ben bu enerjiyi alıyorum çok güzel eminim herşey çok güzel olacak.ewet uyku sorunum kötü ama ben kolay kolay gülemiyorum sanki gülmeyi unuttum cok cabuk sinirleniyorum herşeyi kafama takıyorum.telkinleri en kısa zamanda dinleyeceğim.umarım herşey cok güzel olur. art56art56

Merhaba şeyma; hismiley

Aramıza hoşgeldin. vien1

Telkinlere biran önce başlamanı tavsiye ederim. Kendini pozitif hissetmen konusunda çok etkili olacaktır.

redflowers in dediği gibi başlayabilirsin.(ego + suçluluk) Aşağıdaki linklerden de biliedinebilirsin.

http://www.hayatimdegisti/forum/nasil_dinleyebilirim-b10.0/

http://www.hayatimdegisti/forum/ne_zaman_etkisini_gorurum-b11.0/

http://www.hayatimdegisti/forum/rehber_bolumunu_incelemeden_soru_sormayiniz-b8.0/

Mutlu paylaşımlarını bekliyoruz... kiss3

Hoşgeldin Şeymaa vien1 Sabırla dinle ve inan herşey yoluna girecek inşallah mlk34

merhaba şeyma.. hoşgeldin yanımıza

4438.gif

bakış açın değişiyor, dolayısıyla hayatına da yansıyor onayi mutlu paylaşımlar ark5

Selam

Aramıza hoşgeldin. vien1 Herşey gönlünce olsun kiss3

sevincli vien1 hoşgeldin ben sitemizin asi cat56 si blook

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri