Hayata Tutunmak (Ne Olursa Olsun)

Işıldayan Safir

Administrators, Zerynthia
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
76
Doğuştan ne kolları, ne de bacakları var. Sadece iki parmağı olan sağ ayağı var. Hayata böyle bir dezavantajla başlayan ama bunu avantaja çevirmeyi başaran Avustralyalı Nick Vujicic şimdi 26 yaşında.

90462_0.jpg

90461_0.jpg

90460_0.jpg

90459_0.jpg

62042_0.jpg

62041_0.jpg

62040_0.jpg

62038_0.jpg

62037_0.jpg

62035_0.jpg

62034_0.jpg

62033_0.jpg

62032_0.jpg

62030_0.jpg

cesaret hayatı sevmek ve mutluluk..

çok çok güzel hemen anneme gösterdim anneciğim felçli bak annecim sen daha şanslısın kalk ayağa dedim...kendisi hayata küskün de biraz...çok anlamlı fotolar için teşekkürler...956k

kediseverim, annene acil şifalar diliyorum. Yaşanan hastalıklar ne olursa olsun hepsinin ortak bir ilacı var. O da yaşama sevinci... Ben de annenin yaşama sevincini kaybetmemesini dilerim. Hem biz küslükleri sevmeyiz. Umarım en kısa zamanda barışır hayatla. ttli3

Sevgiyle kalın, sağlıkla nefes alın.

12140dehl8w0ftkdd1.gif

çok teşekkür ederim sevgili zerynthia dilerim dileklerin anneciğimin kalbine ulaşır...yarın sabah hastaneye götüreceğim fizik tedavi için bu sefer başaracak annem yürüyebilecek değil mi?ağla2şimdiden istemiyordaağla2

Çok istiyordur. İnsan yürümek istemez mi? Belki yaşadıklarından dolayı zedelenmiştir biraz umutları. İnşallah düzelecek. Ne kadar istekli olduğunu gözlerine bakarsan anlayacaksın yarın.

Sevgilerimle. actionsmile

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri