Hasta bir kızımıza şifa gönderelim

Bilge İnan

Moderator
3
HD RANK
Reaksiyon puanı
10
Arkadaşlar
İzmir' de yaşayan küçük bir kızımızın yardımımıza ihtiyacı var. Hastalığına teşhis konulamıyor ve bu yüzden doktorarın elinden bir şey gelmiyor. Tüm şifacı arkadaşların enerjilerine, bu yazıyı okuyan tüm dostların da dualarına ihtiyacımız var.

Reiki gönderecek arkadaşlar için bilgilerini giriyorum. Desteğinizi esirgemeyin. Ben ebeveyninden şimdiden izni aldım. :)

Adı:Nisa Kavak
Anne adı: Neslihan
Yaşadığı yer: İzmir

Canım benim, tüm dualarım Minik Nisa ile.
İnşallah bir an önce sağlığına kavuşur. İyi haberlerini de tez vakitte duyarız.

Dualarımda Nisa'da olacak, geçmiş olsun

Rabbim tüm hastalara ve bu minik yavruya acil şifalar versin.

İnşallah bir an önce sağlığına kavuşur,Allah şifasını versin.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri