harika bir ses harika bir gitar.. tabiki ''jesse cooke''

Link error veriyor.

ben sevdim.. çok teşekkürler paylaşım için music45

İndirdim :) Yoğun bir zamana geldim sanırım ondan hata verdi.

Çok güzel bir parçaymış, zevkliymişsin şarkı seçimi konusunda emeğine tekrar teşekkürler ebubekir88

Sevgiyle..

Link Kırılmış Arkadaşım Ltfn Tkrar Upload Eder misn?
Rapidshare Accountun Premiumsa 10 Kereden Fazla İndirilemio Ltfn Premiumsuz Bir Bilgisayardan upload et ki isteyen indirsin

ewet 10 kereden fazla indirilmiyo.ben premiumlu değilim ama neden öyle oluyor anlamadımmdusun2

Tekrar Upload Edersen Sorun Olmaz Galiba link Eski.
Tekrar Upload Eder Misin?
Şimdiden Teşekkürler...

rapid çalışmıyor ne bun yaaaaa????????????

harika bir ses harika bir gitar.. tabiki ''jesse cooke'' indirilmiyor 50 kere denedim olmuyor

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri