hangi şehirde yaşıyorsunuz ve nesi meşhur?

cananderen

New member
1
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
ben izmirde yaşıyorum.buranın kızları uy897meşhur bild,iğiniz gb. hismiley

Ynt: hangi şehirde yaşıyorsunuz ve nesi meşhur?

Dogma büyüme angaralıyım seymenleriyle meşhur yaprak döneriyle meşhur hıh kızmış asıl buranın kızları daha güzel

örner:ceren18 sevincli

bigci ' Alıntı:

Dogma büyüme angaralıyım seymenleriyle meşhur yaprak döneriyle meşhur hıh kızmış asıl buranın kızları daha güzel

örner:ceren18 sevincli

tesekkür ederim bigci tender45

genelde izmirin kızları güzeldir diye bilinir, ben daha izmire gitmedim, görmedim onun için o konuda yorum yapamayacağım ama ankaranın kızları güzel gerçekten. super

izmirin kızlarının güzellikle yakından uzakdan alakası yok ::)

ankaranında ama ceren18 gercekden guzelsın hemsom söle acıklayım

izmir istanbul ankara gibi büyük sehirlerde yada söyle deyim izmir genellikle maddi durumu yüksek ailelerin kaldıgı sehir
simdi izmir kızları hakkında bi yorum yapcam yapamıyorum izmirli bi cok kız var aramızda ama guzel degiller onu söyleyim . maddi durumu yüksek ailelerin bakımlı kızları agırlıkda oldugu için öyle bi dedikodu saçmalıgı cıkmısdır

güzel kızlar nerde söyleyimmi :
anadoluda elleri kınalı kızlar . saçları yosun kokan kızlar

örnek : mardinin kızlarının eline su bile dökemez izmir kızları (( zehrada mardinliydi o güzellik o gözler o saçlar ))

diyarbakır kızlarını gördünüzümü ? izmir kızları tırnagı bile olmaz
memleketim diye demiyom yozgat kızlarını gördünüzmü ? karadenize cıkmıyom bile

yaaa işte böyle smiliyface

izmire defalarca gittim ama bakımlı kızlar dısında güzel kız görmedim güzel kız dedigin dogusdan guzeldir sonradan guzel olana güzel demem ben :P

türkiye de bilmeyen yok bunu ben demiyorum sadece.herkeşler diyooooo.zehraya laf yok ok.katılıyorum sana ark5 uy897

cananderen ' Alıntı:
türkiye de bilmeyen yok bunu ben demiyorum sadece.herkeşler diyooooo.zehraya laf yok ok.katılıyorum sana ark5 uy897

zehramı salla gitsin onu sevincli istedini de atış serbest nişan al ateşşşş

umrumda degil guzelde guzel degil zehra

türkiye güzelden ne anlar saf güzel yok orda boyalı güzel cok yani bakımlı kız çok güzel dedigin saf kan güzel olacak

yaa şimdi izmirli kızlar okuycak burayı bana yaylım ateşi açıcaklar en başda hayal abla sevincli yaaa nasıl topasam kendimi

yandın olum sen tuzağıma düştün s45apk

cananderen ' Alıntı:
yandın olum sen tuzağıma düştün s45apk

offff cadi sila dicemde olmaz cadi degilsin sen
izmirli kızlar badanasızda güzel tamam badana makyaj oluyo bu arada sevincli help mee kurtarın erkekler beni erkek gücüü dersteginizi istiyorum

Hayal abla gerçekten izimirin kızları çok güzel ben şahit oldum ilk aşkım izmirliydi çok güzeldi hala unutamadım aman hanım duymasın sıcak345

khkh56

tek tek gelin ne ise bi kaç tane daha izmirli cıksın öyle yazcam hayal ablama bakıp izmirli gızlara çarpık bacak diyemiyom sevincli

s45apk

hayal abla gözlerini kapat

izmirli kızların hepsiiiii çarpık bacaklıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı

Ben kütahaylıyım ama boşnağım yani yugoslav göçmeni bizim kızlar ve erkekler genelde uzun boylu sarışın ve renkli genelde mavi ama güzel yeşil gözlü olanlarıda çoktur.Ama kızlarımız boyları ve güzelliklerinden dolayı biraz kibirlidirler. mlk34

hayalayaz ' Alıntı:
sen kızdan anlamıyon oğluşum..onun için senin söylediklerine kızmıyorum ben..beyaz ne dedi biliyorsun..( beyazıt öztürk) sormuşlar beyaza türkiyede hangi ilin kızlarını beğenirsin diye izmirin demiş..peki istanbuldaaa? istanbuldada, izmirden gelen kızları beğenirim demiş...bak, bak, bak, analar ne cevherler getiriyor dünyaya...aslan beyazım benim...bak cedrus abine, doğru söylüyorsun cedrus..senin hanım bu siteye üye olursa bana haber ver..sileyim mesajı...yoksa yanarsın..yakar kavurur benim anadolumun kızları..her şeye katlanırda..kocasının bu şekilde konuşmasına katlanamaz..bende ona destek veririm zaten..konuş kızım, hakkındır diyerekten..aa34 aa34 aa34 aa34 aa34 aa34 aa34 aa34 aa34

kızlardan iyi anlamıyon diyince söyle bi dusundum hüzün basdı ya harbiden ayıkmıyom eger anlasaydım basıma bu dertler gelmezdi :'(

.
İzmir'de yaşıyorum , nesi mi meşhur?
3 K sı meşhurdur derler , Kordon - Kumru- Kızlar

Tüm ülkemimin kızlarının ayrı güzellikleri var , ama İzmir'in kızları güzellikleri ortaya çıkarmayı biliyor.

Bakın Sezen AKSU nasıl anlatmış;

İzmir'in kızları bir elinde de cımbızları
Dişidir, anadır, efedir gidinin tatlı huysuzları
Çıktılarmıydı ipek çoraplarla kordon boyuna
Savaşta da aşkta da esaslıdır kadın duruşları

Hiçbir topuk tıkırtısı bu kadar
Davetkar çalamaz
Bir göz vuruşuyla yerle bir eder
Böyle bir şey olamaz

Davetkar çalamaz
Böyle bir şey olamaz

Körfezin yakamozu, yıldızı
Keskin tuzu tadında
Parfümü meltem
Yasemenler açar balkonunda

Körfezin yakamozu, yıldızı
Keskin tuzu tadında
Parfümü meltem
Yasemenler açar balkonunda

İzmir'in kızları
Korku yok kitabında
Çal bıre bir harman dalı
Delikanlı makamında

İzmir'in kızları
Ayıptır söylemesi laf aramızda
Sevişe sevişe de ölür
Dövüşe dövüşe de icabında

Davetkar çalamaz
Böyle bir şey olamaz

Davetkar çalamaz
Böyle bir şey olamaz

Baba sen de ne biçim takardın
Kısacık eteklerime benim
Merdiven altında
Dizimden belime kıvırıverirdim

Balkona çıkar makber okurdum
Köprü inlerdi
Öyle sert sert bakardın ki
Ay! zor yetişirdim

Baba sen anasına bakıp da
Kızını almayacaktın
Küfürlerine anneannemin
Öyle gülmeyecektin

Daha görür görmez
Cigarasını tellendirdiğini
Şehriban hanım'ın
Su yeşili gözlerine dalmayacaktın

İzmir'in kızları çırasını yakar adamın

bigci ' Alıntı:

izmirli kızların hepsiiiii çarpık bacaklıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı

bigciiiiiii ne dedin seeeeeen bi daha düşün kaç izmirli var sen biliyon mu sitede

taçyaprak ' Alıntı:
bigci ' Alıntı:

bigciiiiiii ne dedin seeeeeen bi daha düşün kaç izmirli var sen biliyon mu sitede

sen hariç ablam sen lady diana gibisini bitanem ablam benim sen hariç hayal ablada hariç siz prensessiniz sevincli

( yusufff yusuff yusufff) canan abla başımı belaya sokdun

arkadaşlarımdan duyduklarıma göre pek bi şımarıkmış bu izmirin kızları, sahteymişler, buradaki izmirliler alınmasınlar yalnız, baştacımsınız. sapkal89

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri