- Reaksiyon puanı
- 0
ben izmirde yaşıyorum.buranın kızları uy897meşhur bild,iğiniz gb. hismiley
tesekkür ederim bigci tender45bigci ' Alıntı:
Dogma büyüme angaralıyım seymenleriyle meşhur yaprak döneriyle meşhur hıh kızmış asıl buranın kızları daha güzel
örner:ceren18 sevincli
cananderen ' Alıntı:türkiye de bilmeyen yok bunu ben demiyorum sadece.herkeşler diyooooo.zehraya laf yok ok.katılıyorum sana ark5 uy897
cananderen ' Alıntı:yandın olum sen tuzağıma düştün s45apk
hayalayaz ' Alıntı:sen kızdan anlamıyon oğluşum..onun için senin söylediklerine kızmıyorum ben..beyaz ne dedi biliyorsun..( beyazıt öztürk) sormuşlar beyaza türkiyede hangi ilin kızlarını beğenirsin diye izmirin demiş..peki istanbuldaaa? istanbuldada, izmirden gelen kızları beğenirim demiş...bak, bak, bak, analar ne cevherler getiriyor dünyaya...aslan beyazım benim...bak cedrus abine, doğru söylüyorsun cedrus..senin hanım bu siteye üye olursa bana haber ver..sileyim mesajı...yoksa yanarsın..yakar kavurur benim anadolumun kızları..her şeye katlanırda..kocasının bu şekilde konuşmasına katlanamaz..bende ona destek veririm zaten..konuş kızım, hakkındır diyerekten..aa34 aa34 aa34 aa34 aa34 aa34 aa34 aa34 aa34
bigci ' Alıntı:hayal abla gözlerini kapat
izmirli kızların hepsiiiii çarpık bacaklıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı
taçyaprak ' Alıntı:bigci ' Alıntı:hayal abla gözlerini kapat
izmirli kızların hepsiiiii çarpık bacaklıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı
bigciiiiiii ne dedin seeeeeen bi daha düşün kaç izmirli var sen biliyon mu sitede
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.