hangi burç seni nasıl etkiler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan suzzy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

suzzy

Moderator, Sultan Oğuz
5
HD RANK
Reaksiyon puanı
24
burclar.jpg

krzm67 bakalım kimler hangi burçlardan etkileniyormuş...
aşağıdaki linke tıklayınız...sonrada burcunuzu tıklayınız...

http://d.yimg.com/kq/groups/18785974/2087086272/name/Bur%80%A0%A6%E7lar2.pps#258,3,Slide 3

bir kova olarak ikizlerle uyumlu ve mutlu olurmuşum...
aslandan çok şey öğrenebilirmişim...boğalar bana güven ve güç verirmiş...akrepler beni geliştirip ilerletirmiş...super

açılmıo amaaaaa:(

kontrol ettim açılıyor...linki tıkladığında küçük bir pencere açılıcak...aç kaydet yada iptal yazıyor...açı tıkla sayfa bir kaç saniyede açılıcak...actionsmile

hımm oki:D akreplee mutlu olurmuşum ben...akrepler nerdesınızzzzzzzz?

Aslan beni mutlu edermiş, (eh ucundan doğru) Terazi den çok şey öğrenebilirmişim (çooooook doğru), Yengeç bana güven verirmiş (şimdiye kadar pek denk gelmedi ama güven veren bir yengeç ), Oğlak beni geliştirir ve eğitirmiş ( henüz bir oğlak tanımadım)

Teşekkürler Suzzy'cim kiss3

link açılmıyo.

herkez dogru söylüyor acılmıyor :D sanırım grup kapanmış yada kapatılmış.... dns farketmiyor ....

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri